Skriv sökord

Rådgivare sökes till Sala Sparbanks Kundcenter

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 15 december, 2020

Är du personen som älskar att leverera service i toppklass? Då kanske vi är rätt för varandra! I din roll som rådgivare hjälper du våra kunder som kontaktar oss via internetbanken/appen eller över telefon samt de kunder som besöker våra kontor.

Om jobbet
Som rådgivare hos oss möter du kunder i olika faser i livet. Det är viktigt att du lyssnar in kunden och de behov som finns, och att du drivs av att hjälpa till och att skapa ett mervärde för kunden i varje möte. Ett kundmöte kan t ex. innebära en rådgivning per telefon eller att du guidar kunden i sin egen internetbank eller app.

Vem är du?
Vi söker dig som är en glädjespridare ut i fingerspetsarna. Du är en utåtriktad person som tycker om mötet med människor och har ett driv att utvecklas. Du ser möjligheter och anpassar dig lätt när det sker förändringar. Du älskar när du lyckas göra det lilla extra för kunden för det ger dig energi. Vi ser också att du är resultatinriktad och gillar att göra affärer, med kunden i fokus såklart. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift. Dessutom är du en person som trivs med att hantera flera saker samtidigt. Att du gillar ett nära samarbete med dina kollegor med gruppens mål och trivsel i fokus ser vi som självklart. Talar du dessutom flera språk är det meriterande.

De formella kraven för yrkesrollen är Swedsecs licenser för rådgivare inom både spara, låna, betala och försäkra. Det är meriterande om du redan har dessa licenser.

Arbeta på Sala Sparbank
Hos oss stannar många länge. Vi ser det som ett kvitto på att man trivs. Vi är en stabil arbetsgivare som funnits i 192 år, och planerar att finnas kvar i minst lika många år till. Vi är en arbetsplats med ett stort hjärta, där vårt samhälls- och miljöengagemang är en viktig del av vilka vi är. Vi är övertygade om att om våra orter mår bra, så går också banken bra. Därför ger vi tillbaka en stor peng varje år till sådant som får Sala och Heby kommuner att växa och förbli en härlig plats att leva på.

Tillsammans med dig kommer vi överens om vilket av våra kontor det passar dig bäst att arbeta på. Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Frågor?
Chef Kundcenter – Sofi Söder, 0224-371 55
Stf chef Kundcenter – Ida Segelsbo, 0224-850 21
Facklig företrädare – Emma Liljemark, emma.liljemark@salasparbank.se
Magnus Englund, magnus.englund@salasparbank.se

Är vi rätt för varandra?
Ansök via www.salasparbank.se/jobb

Sista ansökningsdag 2021-01-15

Dela sidan: