Skriv sökord

Rådgivare Kundservice sökes till Sparbanken Västra Mälardalen

Lediga tjänster

Drivs du också av att utveckla kunders ekonomi?

Vi förstärker med fler medarbetare och söker dig som vill vara med och driva Sparbanken Västra Mälardalen framåt. Hos oss arbetar du i en verksamhet med korta beslutsvägar, och du får stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar. Och visar du framfötterna får du möjlighet att växa – både som medarbetare och människa. Vi söker nu ytterligare en rådgivare till Kundservice (kassa/kundtjänst), till vårt kontor i Köping.

Om jobbet

Som rådgivare på Kundservice hos oss är du del av ett team som ansvarar för att möta privat- och företagskunder som besöker och kontaktar kontoret.  Utifrån kundens behov ger du råd och föreslår lösningar inom bolån, sparande, försäkring och pension. Du jobbar självständigt med försäljning av hela vårt produktutbud, och du har även en viktig roll i att guida kunderna i våra digitala miljöer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Vem är du?


Du tycker om mötet med människor och drivs av att utveckla och fördjupa befintliga och nya relationer. Vi ser helst att du tidigare jobbat med rådgivning inom bank och det är meriterande om du har SwedSec Rådgivarlicens och Bolånelicens – eller har ambition att erhålla dem. Som person är du social, engagerad och har egen drivkraft. Du fungerar väl i team men kan även arbeta självständigt och ta egna initiativ.

För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi tror också att du är initiativtagande och intresserad av att lära dig nya saker.

Om oss

Som äkta Sparbank bedriver vi verksamhet på ett annorlunda sätt än andra banker. Vår idé är att göra nytta för våra kunder och för Västra Mälardalen. Vi har inga aktieägare utan vårt överskott återinvesteras i Västra Mälardalen, i företagande, kultur och idrott.
Läs gärna mer om oss på www.sparbankenvm.se eller följ oss på sociala medier @sparbankenvm.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan och CV, gärna så snart som möjligt då vi gör löpande urval, och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, som är den 28 februari 2020. Ansök via e-post till rekrytering@sparbankenvm.se

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Jan Ulväng, Kontorschef Köping, tel 070-3824402, e-post jan.ulvang@sparbankenvm.se

Facklig företrädare för Finansförbundet är Susanne Sirby, tel 0589-875 07, e-post susanne.sirby@sparbankenvm.se

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *