Skriv sökord

Rådgivare Företag sökes till Sparbanken Västra Mälardalen

Lediga tjänster
rådgivare företag, företagsrådgivare, Sparbanken Västra Mälardalen, Rekryteringsannons, medarbetar

Senast uppdaterad: 18 maj, 2022

Har du en passion för att göra affärer och bygga relationer?
Vi förstärker med fler medarbetare och söker dig som vill vara med och driva Sparbanken Västra Mälardalen framåt. Hos oss arbetar du i en verksamhet med korta beslutsvägar, och du får stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Du arbetar självständigt med omsorgsplikt gentemot bankens kunder. Och visar du framfötterna får du möjlighet att växa – både som medarbetare och människa. Vi söker nu en rådgivare som i huvudsak kommer jobba med rådgivning till företagskunder på vårt kontor i Arboga-Kungsör.

Om jobbet som Rådgivare Företag
Som Rådgivare Företag hos oss jobbar du nära dina kunder och i en omväxlande miljö. Utifrån kundens behov ger du råd och föreslår lösningar som täcker hela kundens ekonomi. Du kommer främst att jobba med en egen bas av kunder i bokade kundmöten. Du har en god analytisk förmåga och har lätt för att skapa relationer med både kunder och kollegor. Du trivs med att representera banken, både i kundmötet och vid kundträffar. Du jobbar affärsmässigt och proaktivt med stort eget ansvar.

Vi verkar i en bransch i ständig förändring och vi strävar efter att hjälpa och guida våra kunder framåt. För att lyckas i din roll krävs att du är nyfiken och håller dig uppdaterad inom digitalisering och teknikutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Vem är du?
Du tycker om mötet med människor och drivs av att utveckla och fördjupa befintliga och nya relationer. Vi ser helst att du tidigare jobbat med rådgivning inom bank och vi vill att du har SwedSec Rådgivarlicens och Bolånelicens. Som person är du social, engagerad och har egen drivkraft. Du fungerar väl i team men kan även arbeta självständigt och ta egna initiativ. För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara energifylld, säljinriktad och ha en stark drivkraft att nå uppsatta mål.

Om oss
Som lokal Sparbank bedriver vi verksamhet på ett annorlunda sätt än andra banker. Vår idé är att göra verklig nytta för våra kunder och för Västra Mälardalen. Vi har inga aktieägare utan vårt överskott återinvesteras i Västra Mälardalen, i företagande, kultur och idrott.

Vi arbetar aktivt med hållbarhet, utifrån FN:s Agenda 2030-program, och har under våren 2021, som sjunde bank i Sverige, undertecknat FN:s principer för ansvarsfull bankverksamhet. Läs gärna mer om hur vi tänker kring hållbarhet på vår hemsida.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan och CV, gärna så snart som möjligt då vi gör löpande urval, och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, som är den 30 juni 2022. Ansök via e-post till rekrytering@sparbankenvm.se

Vill du veta mer?
Frågor om tjänsten besvaras av Åsa Björklund, stf Kontorschef Arboga-Kungsör, tel 0589-875 37, e-post asa.bjorklund@sparbankenvm.se eller Maria Franson Kontorschef Arboga-Kungsör, tel 0227-156 54, e-post maria.franson@sparbankenvm.se

Facklig företrädare för Finansförbundet är Susanne Sirby, tel 0589-875 07,
e-post susanne.sirby@sparbankenvm.se

Läs gärna mer om oss på www.sparbankenvm.se eller följ oss på sociala medier @sparbankenvm.

Dela sidan: