Skriv sökord

Privatrådgivare sökes till Ekeby Sparbank

Lediga tjänster
Privatrådgivare till Ekeby Sparbank

Senast uppdaterad: 7 juli, 2022

Driven Privatrådgivare till Ekeby Sparbank
Brinner du för att arbeta med service och ekonomisk rådgivning? Vi förstärker nu med fler rådgivare och söker dig som vill vara med och driva Ekeby Sparbank framåt. Tillsammans med oss på Ekeby Sparbank har du en möjlighet att arbeta i en liten Sparbank och möta privatkunder i främst bokade kundmöten. Här ser vi att vägen till bra affärer går genom att med glädje och energi göra kunderna nöjda.

Om oss
Ekeby Sparbank är den lilla banken med korta beslutsvägar och hög servicegrad. Vi firar i år 130 år som bank och är nu 17 heltidsanställda. Vi på Sparbanken är stolta över att arbeta på en liten bank där alla beslut fattas kontoret i Ekeby samtidigt som vi erbjuder service och tjänster som en storbank. För oss är service och kundnöjdhet den största drivkraften.

Om jobbet
Som privatrådgivare hos oss förväntas du på ett enkelt och engagerat sätt erbjuda våra tjänster och produkter utifrån kundens individuella behov. Det innebär att du kommer jobba brett med rådgivning inom allt ifrån låna och försäkra till sparande och pension. Du får möjlighet att jobba med alla slags kunder i olika kanaler. Vi erbjuder dig ett intressant och roligt arbete med spännande utmaningar i en föränderlig miljö.

Om dig
Vi söker dig som har ett genuint intresse för det personliga mötet och att få hjälpa kunden till en sund och hållbar ekonomi samtidigt som du drivs av att se möjligheter till affärer. Du har en egen drivkraft och tycker om att arbeta målinriktat. Du har ett bemötande och en servicegrad utöver det vanliga och du vill överträffa kundens förväntningar i varje möte. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du jobbat med rådgivning inom bank och har Swedsec-licens för rådgivning och bolån.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan till Marianne Thörning, VD
marianne.thorning@ekebysparbank.se, 042-250 410

Sista ansökningsdag är 2022.08.31

Vi genomför intervjuer löpande.

Dela sidan: