Skriv sökord

Privatrådgivare sökes till Ulricehamns Sparbank

Lediga tjänster
ledigt jobb, privatrådgivare sökes Ulricehamns Sparbank

Senast uppdaterad: 18 augusti, 2023

Ulricehamns Sparbank söker en rådgivare till vår Privatmarknad. Drivs du av att arbeta i en verksamhet med stort kundfokus och varierande arbetsuppgifter? Brinner du för nöjda kunder, hög servicenivå och har en passion för att skapa goda affärer i alla kundmöten?

Ulricehamns Sparbank har sedan lång tid en mycket stark ställning inom sitt verksamhetsområde. Banken bedriver en självständig bankrörelse i nära samarbete med Swedbank. Ulricehamns Sparbank har en stark ekonomisk ställning, en affärsvolym på drygt 19 miljarder och har cirka 60 medarbetare med ambitionen att ge en förstklassig service till sina kunder. Ulricehamns Sparbank verkar i en levande stad med starkt näringsliv. Det är många saker som bidragit till att Ulricehamn växer, utvecklas positivt och vågar skapa stora evenemang. Vi tror att en viktig ingrediens är att det finns en stark sparbank på orten som kan vara med och bidra till utvecklingen. Vi jobbar varje dag för att utveckla Ulricehamn på olika sätt.

Läs mer om Ulricehamns Sparbank, om sparbanksidén och hur vi får den att leva i Ulricehamnsbygden på www.ulricehamnssparbank.se

Tjänsten som rådgivare privat

Vi söker dig som vill överträffa våra kunders förväntningar och vara bankens ansikte utåt. Som rådgivare i banken arbetar du först och främst med bankens alla spontankunder och deras vardagsärenden. På ett engagerat sätt förväntas du hjälpa kunderna till de smidigaste betalningslösningarna och skapa enkelhet genom att visa och guida dem i våra digitala kanaler.
Arbetet innefattar även kundmöten där du behovsanpassat hjälper kunden till en trygg ekonomi inom sparande, kreditgivning och försäkringar.

För oss är vår kundnöjdhet viktigt och idag har vi en hög kundnöjdhet. För att utveckla detta vidare är det viktigt med att jobba med kundmöten i alla typer av kanaler såväl fysiska som digitala för att skapa proaktivitet och positiva kundupplevelser.

Vi har ett stort socialt engagemang kring ungdomar och föreningsliv. I uppdraget ingår att bidra till det arbetet samt träffa dessa kunder både i och utanför banken på vårt event.

Du blir en mycket viktig del i ett team där alla arbetar tillsammans för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder. Din egen drivkraft att uppnå och utveckla gruppens gemensamma mål och välbefinnande är viktigt för att både du, dina kollegor och våra kunder ska trivas.

Anställningen avser heltid och är en tillsvidareanställning.

Vilken kompetens krävs för att lyckas

Du är utåtriktad, har en passion för försäljning och affärsmannaskap. Det är viktigt att du har ett strukturerat och flexibelt arbetssätt. Proaktivitet och effektivitet är andra viktiga parametrar för framgång i rollen.

Din sociala kompetens och vilja att alltid överträffa våra kunders förväntningar är en framgångsfaktor för att lyckas. Du stortrivs med ständig kundkontakt, högt arbetstempo och tar dig gärna an nya utmaningar. För att arbeta med rådgivning utifrån de lagkrav som styr oss ser vi att du behöver vara strukturerad och ansvarstagande.

Ett genuint ekonomiskt intresse ser vi som en självklarhet. Vi värdesätter erfarenhet från både finansbranschen och andra serviceyrken. Swedsec rådgivarlicens är en merit.

Saknar du någon av ovanstående kompetenser görs en individuell utvecklingsplan för dig i ditt arbete.

Är du nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Sista ansökningsdagen är 2023-09-10
Rådgivare Privat – Ulricehamns Sparbank (teamtailor.com)

Frågor

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Jessica Christensson, bitr. Privatmarknadschef på telnr: 0321-296 22 eller mejl till jessica.christensson@ulricehamnssparbank.se

Jenny Cederteg, Finansförbundet på telnr: 0321-296 57 eller mejl till jenny.cederteg@ulricehamnssparbank.se

Dela sidan: