Skriv sökord

Privatrådgivare sökes till Sparbanken Västra Mälardalen

Lediga tjänster

Drivs du också av att utveckla kunders ekonomi?

Vi förstärker med fler medarbetare och söker dig som vill vara med och driva Sparbanken Västra Mälardalen framåt. Hos oss arbetar du i en verksamhet med korta beslutsvägar, och du får stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar. Och visar du framfötterna får du möjlighet att växa – både som medarbetare och människa. Vi söker nu en privatrådgivare till vårt kontor i Köping.

Om jobbet

Som privatrådgivare hos oss jobbar du nära dina kunder och i en omväxlande miljö. Utifrån kundens behov ger du råd och föreslår lösningar som täcker hela kundens ekonomi. Du kommer främst att jobba med en egen bas av privatkunder i bokade kundmöten, men även hjälpa privat- och företagskunder som besöker kontoret spontant. Du jobbar proaktivt med stort eget ansvar.

Vi verkar i en bransch i ständig förändring och vi strävar efter att hjälpa och guida våra kunder framåt. För att lyckas i din roll krävs att du är nyfiken och håller dig uppdaterad inom digitalisering och teknikutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Vem är du?
Du tycker om mötet med människor och drivs av att utveckla och fördjupa befintliga och nya relationer. Vi ser helst att du tidigare jobbat med rådgivning inom bank och det är meriterande om du har SwedSec Rådgivarlicens och Bolånelicens – eller är på god väg att erhålla dem. Som person är du social, engagerad och har egen drivkraft. Du fungerar väl i team men kan även arbeta självständigt och ta egna initiativ. För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara energifylld, säljinriktad och ha en stark drivkraft att nå uppsatta mål.

Om oss

Som äkta Sparbank bedriver vi verksamhet på ett annorlunda sätt än andra banker. Vår idé är att göra nytta för våra kunder och för Västra Mälardalen. Vi har inga aktieägare utan vårt överskott återinvesteras i Västra Mälardalen, i företagande, kultur och idrott.

Läs gärna mer om oss på www.sparbankenvm.se eller följ oss på sociala medier @sparbankenvm.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan och CV, gärna så snart som möjligt då vi gör löpande urval, och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, som är den 24 februari 2020. Ansök via e-post till rekrytering@sparbankenvm.se

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Jan Ulväng, Kontorschef Köping, tel 070-3824402,
e-post jan.ulvang@sparbankenvm.se

Facklig företrädare för Finansförbundet är Susanne Sirby, tel 0589-875 07,
e-post susanne.sirby@sparbankenvm.se

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *