Skriv sökord

Privatrådgivare sökes till Sparbanken Sjuhärad i Kinna

Lediga tjänster
Ledig tjänst Privatmarknadschef sökes till Sparbanken Sjuhärad

Senast uppdaterad: 12 september, 2023

Vill du arbeta på en bank med marknadsledande position och Sveriges mest nöjda kunder? Vill du arbeta i en organisation som sätter kunden i fokus och ger dig möjligheter att utvecklas och växa i din karriär? Då är det här jobbet för dig!

Vår senaste kundnöjdhetsmätning visar att sparbankerna har nöjdast kunder på både privat- och företagssidan. Som marknadsledande arbetar Sparbanken Sjuhärad med service och rådgivning till privat- och företagskunder inom områden som betala, låna, spara, pension och försäkring. Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder där det personliga mötet kombineras med digitala lösningar för att på bästa sätt möta kundernas förväntningar.

Som lokal Sparbank är vi bygdens bank som värnar om lokalsamhället och alla som bor här. Tillsammans brinner vi för att vår bank ska vara så bra som möjligt för en positiv samhällsutveckling och för att göra Sjuhärad till en attraktiv plats att leva på. Mår bygden bra så mår banken bra!

Om rollen

Vi söker nu en privatrådgivare till vårt kontor i Kinna. Du kommer att vara en viktig del av vårt dedikerade och erfarna team som strävar efter högsta möjliga kundnöjdhet. Som rådgivare hanterar du kundens hela privataffär utifrån kundens behov. Detta inkluderar allt från att hjälpa kunder att välja rätt sparform och pension till att hantera deras banktjänster, bolån och försäkringar. Du hittar affärer hos nya och befintliga kunder och har en hög servicegrad för att ge kunden en positiv upplevelse av banken. Och du är aktiv på den lokala marknaden genom att delta i aktiviteter och skapa kontakter.

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har en stark drivkraft att hjälpa människor och ett affärsfokus som gör att du alltid strävar efter att uppnå ett bra resultat. Du har en god kommunikationsförmåga, är lyhörd och har förmågan att skapa förtroende hos dina kunder. Du kommer att arbeta i team, så det är viktigt att du är en god lagspelare.

Din utbildning bör inkludera en akademisk examen inom ekonomi eller annan likvärdig kompetens och Swedsec rådgivar- och bolånelicens.

Låter tjänsten intressant?

Har du frågor? Kontakta Caroline Sloth, biträdande kontorschef: caroline.sloth@sparbankensjuharad.se eller 033-16 67 66.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Kinna. Personprofilstester kan förekomma i processen. Urval sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag! Dock senast den 8 oktober.

Ansök här via TeamTailor

Om Sparbanken Sjuhärad

Sparbanken Sjuhärad AB (publ) är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 170 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden. Banken är majoritetsägd av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad och har även Swedbank AB (publ) och Vinstandelsstiftelsen Sporren som delägare. Stiftelsens främsta uppgift är att vara en långsiktig och stabil ägare till Sparbanken Sjuhärad och att stärka bankens konkurrenskraft. Stiftelsen utvecklar Sjuhärad genom att årligen dela ut bidrag inom kategorierna forskning, utbildning, näringsliv, kultur och idrott. Ju bättre det går för banken, desto mer kan vi stötta Sjuhärad. Det är det som gör oss till mer än en bank.

Dela sidan: