Skriv sökord

Privatrådgivare sökes till Mjöbäcks Sparbank

Lediga tjänster
Kundtjänstmedarbetare till Mjöbäcks Sparbank

Senast uppdaterad: 29 december, 2022

Mjöbäcks Sparbank grundades 1904 och har sedan dess utvecklats till en idag modern bank. Sparbanken erbjuder dagens alla tekniska hjälpmedel och finansiella tjänster för både privatpersoner och företaget. Med en stor lokal förankring arbetar Mjöbäcks Sparbank med målsättning att ge kunderna den bästa möjliga servicen.

Som privatrådgivare på Mjöbäcks Sparbank får du stor möjlighet att utvecklas och arbeta brett inom bank och rådgivning.

Ditt uppdrag

Som rådgivare hos Mjöbäcks Sparbank kommer du att arbeta med kundernas hela affär med fokus på privataffären. I din roll kommer du att arbeta med alla typer av ärenden, stora som små och det är därför viktigt att du arbetar proaktivt. Som privatrådgivare agerar du som ett strategiskt bollplank och rådgivare till privatkunder för att lyckas leverera en service i toppklass. Vidare innefattar också rollen mycket nätverkande och relationsbyggande med privatkunderna inom närområdet. Mjöbäcks Sparbank är en av Sveriges minsta sparbanker vilket innebär att dagarna är varierande med olika typer av uppgifter, men med ett stort kundfokus.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen som privatrådgivare är det viktigt att du som person gillar att möta människor i olika åldrar. Vidare är du också självgående, arbetar metodiskt och är flexibel i ditt arbetssätt. Du trivs att arbeta i grupp och samarbete kollegor emellan är något du värdesätter. För dig som vill växa både personligt och i din professionella yrkesroll arbetar du mycket med eget ansvar, samtidigt som du är en del av ett engagerat team med cirka 3-4personer och inspirerande kollegor omkring dig.

Kvalifikationer

I rollen som privatrådgivare förväntas du ha en god erfarenhet inom bank och försäkring, kanske har du tidigare arbetat inom liknande område i cirka 1-2år tidigare. Vi ser gärna också att du som söker har erhållit licenserna som krävs för denna typ av jobb såsom bolånelicens och investeringsrådgivningslicens. Licenserna är dock önskvärt och således inte ett krav. En utbildning inom ekonomi är starkt meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och starten är omgående alternativt enligt överenskommelse.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Mjöbäcks Sparbank med oss på OnePartnerGroup vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos kund.

Din ansökan

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mirnessa Omerika på telefonnummer 073 – 425 51 09 eller mail mirnessa.omerika@onepartnergroup.se alternativt Ellinor Enblom på telefonnummer 073- 424 81 08 eller mejl ellinor.enblom@onepartnergroup.se.

Läs mer på: https://mjobackssparbank.se/jobb

Dela sidan: