Skriv sökord

Privatrådgivare sökes till Markaryds Sparbank

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 13 januari, 2021

Har du en passion för affärer, relationer och kundnöjdhet?

Privatrådgivare till Markaryds Sparbank.

Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och ansvarsfullt uppdrag som privatrådgivare, där du skapar och vidareutvecklar affärer, lönsamhet och kundnöjdhet.

I din roll som privatrådgivare hos oss ansvarar du för att utveckla din egen kundbas med nya kunder samt att vårda dina befintliga kunder. Du genomför rådgivning utifrån ett helhetsperspektiv samt vägleder kunden till en sund och hållbar ekonomi där bankens alla kanaler och tjänster är en självklar och naturlig del. Du tycker att förändring är spännande och drivs av att utveckla ditt arbetssätt.

Vi söker dig som har en stark ambition att utveckla bankens privataffär i den kommun där vi verkar. Att du klarar av att leverera och återkoppla snabbt och i tid är ett krav för att lyckas i rollen. Du har viljan att hela tiden skapa affärsmöjligheter och ambitionen att addera mervärde hos våra kunder.
Du har goda kunskaper och erfarenhet av att arbete med krediter samt att du är licensierad av Swedsec när det gäller investerings- och bolånerådgivning.

Du är en utåtriktad och lösningsorienterad person som har ett brinnande intresse för ekonomi och kundrelationer. Du agerar utifrån bankens värderingar samt bidrar till att nå bankens och privataffärens uppsatta mål.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 5 februari 2021

Ansökan skickas till: tomas.westeson@markarydssparbank.se

Rekryterande chef: Tomas Westeson 0702 32 08 50
Finansförbundet: Helen Branting 0433 754 12

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Dela sidan: