Skriv sökord

Privatrådgivare sökes till Laholms Sparbank

Lediga tjänster
Laholms Sparbank ledig tjänst

Senast uppdaterad: 13 november, 2023

Kanske är just du nyfiken på att arbeta i en fristående Sparbank med stark lokal förankring eller så vill du ha en ny utmaning tillsammans med duktiga kollegor och nöjda kunder?

Du kommer att arbeta med alla delar av kundens ekonomi – Spara, Låna, Pension och Försäkra. Du ansvarar för att ta hand om, följa upp och bearbeta de kunder som du är kundansvarig för, samt att hjälpa nya kunder som kommer till banken.

För rollen är det önskvärt med Swedsec Rådgivarlicens, Bolånelicens och Försäkringsförmedlingsrätt, och kanske har du erfarenhet av placeringsrådgivning och kreditgivning i bank.

Du är ansvarskännande, noggrann och social. Du är resultatinriktad och har drivkraften att uppnå både egna och bankens mål. Det är viktigt att du har lätt för att utveckla goda kundrelationer. Du tycker om att arbeta i grupp men har också en stor egen motivation och stort engagemang. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Samt att dina personliga egenskaper är viktiga.

Frågor och ansökan

Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information är du välkommen att kontakta: Gruppchef för privatrådgivarna
Björn Ottosson tel. 0430-49170 och Finansförbundet representeras av Cecilia Fagerholm tel. 0430-49141

Välkommen med din ansökan senast 30 november till HR-ansvarig: ann-christin.jonsson@laholmssparbank.se

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.
Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om Laholms Sparbank

Laholms Sparbank är en fristående Sparbank som har god tillväxt, stark ekonomisk ställning och är marknadsledande med 4 kontor inom vårt verksamhetsområde. Affärsvolymen är cirka 19 miljarder och banken har ett 50-tal medarbetare.

Våra värderingar är viktiga för oss och för våra kunder – Vi står för Omtanke, Kvalité och Relationer.

Om Sveriges Sparbanker

Sveriges 58 Sparbanker har något som är alldeles unikt och som vi har med oss sedan den första Sparbanken bildades 1820. Vår verksamhet är lokal. Våra huvudkontor finns runt omkring i landet på små och medelstora orter. Vi brinner för de orter vi verkar på och låter ofta stora delar av vår vinst gå tillbaka till orten och till dem som bor där på olika sätt.bGenom Sparbankernas samarbete med Swedbank är vi dessutom med och utvecklar ny teknik och nya produkter & tjänster som snabbt kommer våra kunder till gagn.

Dela sidan: