Skriv sökord

Privatrådgivare sökes till Laholms Sparbank

Lediga tjänster
Kreditchef sökes

Senast uppdaterad: 6 oktober, 2021

Privatrådgivare sökes till Laholms Sparbank

Kanske är just du nyfiken på att arbeta i en fristående Sparbank med stark lokal förankring eller så vill du ha en ny utmaning tillsammans med duktiga kollegor och nöjda kunder?

Tack vare att många nya kunder söker sig till oss har vi nu behov av ytterligare Privatrådgivare. Du kommer att arbeta med alla delar av kundens ekonomi – Spara, Låna, Pension och Försäkra. Du ansvarar för att ta hand om, följa upp och bearbeta de kunder som du är kundansvarig för, samt att hjälpa nya kunder som kommer till banken.

För rollen behöver du Swedsec Rådgivarlicens, Bolånelicens och Försäkringsförmedlingsrätt samt att du har erfarenhet av placeringsrådgivning och kreditgivning i bank.

Du är ansvarskännande, noggrann och social. Du är resultatinriktad och har drivkraften att uppnå både egna och bankens mål. Det är viktigt att du har lätt för att utveckla goda kundrelationer. Du tycker om att arbeta i grupp men har också en stor egen motivation och stort engagemang.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Samt att dina personliga egenskaper är viktiga.

Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information är du välkommen att kontakta:  Carola Svensk, tel. 0430-49107

Finansförbundet representeras av Catarina Andersson, tel. 0430-49127

Välkommen med din ansökan senast 30 oktober till HR-ansvarig:  ann-christin.jonsson@laholmssparbank.se

Laholms Sparbank är en fristående Sparbank som har god tillväxt, stark ekonomisk ställning och är marknadsledande med 4 kontor inom vårt verksamhetsområde. Affärsvolymen är ca 18 miljarder kronor och banken har ett 45-tal medarbetare.

Våra värderingar är viktiga för oss och för våra kunder – Vi står  för  omtanke, kvalité och relationer.

Laholms Sparbank

Sparbanker

Sveriges cirka 60 sparbanker har något som är alldeles unikt och som vi har med oss sedan den första Sparbanken bildades 1820. Vår verksamhet är lokal. Våra huvudkontor finns runt omkring i landet på små och medelstora orter. Vi brinner för de orter vi verkar på och låter ofta stora delar av vår vinst gå tillbaka till orten och till dem som bor där på olika sätt.

Genom Sparbankernas samarbete med Swedbank är vi dessutom med och utvecklar ny teknik och nya produkter & tjänster som snabbt kommer våra kunder till gagn.

Dela sidan: