Privatrådgivare sökes till Högsby Sparbank

Vill du jobba i ett företag där kundnöjdhet är hedersord, där det vi gör tillsammans är det som skapar framgång och där byggandet av personliga relationer är verktyget. Då skall du läsa vidare.

Att jobba på Högsby Sparbank innebär ett ansvarstagande för sina kunder, sina kollegor men också för sin personliga utveckling. Vi söker dig som vill lite mer och ser personlig utveckling som en självklarhet. Som rådgivare är du bankens ansikte utåt och din roll är att ta hand om våra befintliga och nya kunder. 

 

Vi erbjuder dig en rådgivarroll för bankens privatkunder.

Du kommer att få överta ansvaret för en del av våra befintliga kunder där fokus ligger på att utveckla kund- och affärsrelationen ytterligare genom ett proaktivt och engagerat arbete. Du kommer också få arbeta med många nya kunder som tar kontakt med oss och vill bli kunder i vår bank. Du kommer att delta i kundaktiviteter och olika externa aktiviteter som förekommer i vårt verksamhetsområde.

 

Om dig

Att sätta kunden i centrum och ge hög service är en självklarhet för dig – precis som ett gott affärsmannaskap och teamarbete. Det är viktigt att du är intresserad av människor, är utåtriktad, har stor egen drivkraft, motiveras av mål och tycker om att sälja samt agerar utifrån bankens värderingar.

Du är noggrann, tar egna initiativ och hittar lösningar.

Det är en merit om du har ekonomisk utbildning på högskolenivå. Det vi också tittar på är dina erfarenheter av tidigare bankarbete samt att vi gärna ser att du är Swedseclicensierad.

 

Vill du veta mer om tjänsten

Joakim Malmdahl, , telefon 0491-209 25, 070-2416993
Ann-Christin Thörn-Håkansson, , telefon 0491-209 40, 070-24025120

Facklig representant för Finansförbundet är:
Thomas Ohlsson, , telefon 0491-209 45, 070-3443728

Dina ansökningshandlingar jämte CV önskar vi via mail till  senast den 31 mars 2019.

Välkommen med din ansökan.

 

Om Högsby Sparbank

Högsby Sparbank är en av landets 59 fristående sparbanker. Långsiktighet, lokal närvaro, kunnig och serviceinriktad personal och en stark vilja till att göra våra kunder nöjda, har gjort att vi på vårt kontor på Storgatan 41 i Högsby nu är 16 medarbetare. Vi växer med våra kunder och tillsammans tar vi idag hand om bankens cirka 7 500 privatkunder och drygt 1 000 företagskunder och de dryga 5 miljarder som kunderna låter oss förvalta. Hela vår verksamhet bedrivs från vårt kontor i Högsby i Småland där vårt motto varje dag är att nya och befintliga kunder ska uppleva oss som den bästa banken. Lever vi upp till detta har vi lyckats med vår målsättning!

www.hogsbysparbank.se

Senast uppdaterad: 
2019-03-12