Skriv sökord

Privatrådgivare sökes till Bjursås Sparbank

Lediga tjänster
Privatrådgivare sökes till Bjursås Sparbank

Senast uppdaterad: 16 november, 2023

Vill du vara med på vår resa?
Vi är en liten bank med stort hjärta som alltid strävar efter att erbjuda våra kunder den bästa av service och engagemang. Bjursås Sparbank skiljer sig på många sätt från andra banker, inte minst genom att vi inte har några aktieägare. Den vinst som vår verksamhet genererar stannar dels kvar i banken för att trygga oss i framtiden, dels så bidrar den till satsningar för att utveckla regionen genom sponsring och vår egen stiftelse. Vi har vårt kontor i Bjursås och har 19 medarbetare.

Privatrådgivare sökes
Vi söker nu en privatrådgivare som på ett lyhört och omtänksamt sätt möter våra privatkunder. Som rådgivare mot privatmarknad ansvarar du för att långsiktigt utveckla relationen till kunden utifrån kundnöjdhet, lönsamhet, risk och kundens bästa. Du arbetar med rådgivning kring våra kunders sparande, lån, försäkringar och vardagsekonomi. Du gillar också att arbeta digitalt och kan på ett pedagogiskt sätt beskriva för våra kunder hur de digitala tjänsterna används.

Vi vill att du har arbetat som privatrådgivare under minst ett år samt har Swedsec-licenser för Bolån och Rådgivning. Det är meriterande om du har en relevant akademisk examen. Som person är du prestigelös, lösningsfokuserad och serviceinriktad. Du tycker om att proaktivt arbeta mot gemensamma mål, i team såväl som självständigt. Du har även ett stort intresse för privatekonomi och trivs i kundmötet samt har en positiv och öppen attityd.

Vad erbjuder vi dig?
Vi är stolta över att ha Sveriges mest nöjda bankkunder, med det kommer även ett stort ansvar. Vi söker nu dig som vill vara med och fortsätta vår resa framåt. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete tillsammans med ett härligt gäng kollegor, där ditt jobb gör skillnad på allvar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Rekryteringsinformation
Mejla CV och några korta rader om dig till rekrytering@bjursassparbank.se. Vi rekryterar löpande men sista ansökningsdag är 2023-12-08. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Carina Kindström, Privatchef, tfn: 023-70 58 72

Läs gärna mer om oss på www.bjursassparbank.se eller i sociala medier @bjursassparbank.

Dela sidan: