Privatrådgivare sökes till Bjursås Sparbank

Vill du arbeta som privatrådgivare i en växande bank med hjärtat i Dalarna?

Vi är en fristående Sparbank med stark lokal förankring som verkar inom Falu kommun. Kanske är just du nyfiken på att arbeta i en fristående Sparbank med starka lokala värderingar och närhet till vår marknad. Vi söker nu en ny medarbetare till Bjursås Sparbank.

 

Privatrådgivare

I rollen som Privatrådgivare kommer du att arbeta med allt från allmänt bankarbete till djupare kundrådgivning. Arbetet innebär bl a att du kommer att arbeta med kundens totala affär inom spara, låna, försäkringar och betala.

Vi ser att Swedsec-licensiering och erfarenhet från bolåneaffären är önskvärt samt att du har erfarenhet från bankarbete sedan tidigare.

Banken erbjuder dig ett stimulerande arbete med korta beslutsvägar, flexibla arbetsuppgifter och självständigt arbete.

 

Om dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du som söker är utåtriktad med egen initiativförmåga, drivkraft och ett stort intresse av att göra affärer. Gruppkänslan på kontoret är viktig varför god samarbetsförmåga är en betydelsefull egenskap.

Vi erbjuder dig en tjänst i en liten och utvecklande organisation där du tillsammans med dina kollegor får stor möjlighet att påverka bankens utveckling med kunden i fokus och stark lokal förankring.

 

Ansökan och frågor

Ev. frågor om tjänsten kan ställas till:

Ola Möllberg, VD, 023-70 58 69 eller ola.mollberg@bjursassparbank.se

Carina Kindström, Rörelsechef, 023-70 58 72 eller carina.kindstrom@bjursassparbank.se

Urval kommer ske löpande av inkomna ansökningar.

Välkommen att maila din ansökan och CV senast fredag den 26 april till carina.kindstrom@bjursassparbank.se

 

Om Bjursås Sparbank

Vi är en liten bank med ett stort hjärta som alltid ska erbjuda dig det bästa av service och engagemang. Vår bank skiljer sig på många sätt från andra banker. Inte minst genom att vi inte har några aktieägare som kan ha inflytande på vår verksamhet eller göra anspråk på bankens överskott. Den vinst som vår verksamhet ger stannar kvar i banken och används för att trygga och utveckla verksamheten. Och varje år tar vi en del av vinsten för att satsa på sådant som får regionen att växa och bli bättre. Vårt mål är aldrig att tjäna så mycket pengar som möjligt utan att skapa en blomstrande verksamhet för både dig och banken.

www.bjursassparbank.se

Senast uppdaterad: 
2019-04-09