Skriv sökord

Privatrådgivare sökes till Åse Viste Sparbank

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 4 maj, 2021

Åse Viste Sparbank växer och behöver förstärkning. Vill du driva affärer och utveckla kundrelationer? Gillar du att arbeta på ett lokalt företag med ett stort samhällsengagemang? Då kommer du trivas här hos oss.

Vi söker dig som..

…är en positiv, utåtriktad, flexibel och ansvarstagande person. Du motiveras av kundmöten, försäljning och strävar alltid efter att kunna ge den bästa servicen för att skapa långvariga relationer. Vi vill att du har stark drivkraft och agerar utifrån bankens värderingar.

Vi erbjuder dig..

… ett intressant och roligt arbete med spännande utmaningar i en föränderlig miljö. Som Privatrådgivare arbetar du med kundens hela ekonomi, alltifrån bolån till sparande och försäkringar. Du arbetar självständigt och har en egen kundstock som du träffar regelbundet.

Arbetsplatsen

Åse Viste Sparbank är en lokal sparbank med stabil lönsamhet och en affärsvolym på drygt 8 miljarder. Vi har ett kontor i Grästorp där alla beslut fattas och där 25 medarbetare skapar mervärden för kunder varje dag. Vi är en fullservicebank med hög tillgänglighet och mycket god service. Banken är medlem i Sparbankernas Riksförbund och har ett nära samarbete med Swedbank.

Vi är ett glatt gäng som jobbar på denna bank. Det är viktigt för oss att må bra, utvecklas och ha kul på jobbet så att vi kan fortsätta leverera bra service till våra kunder.

Tjänsten är tillsvidare och på 100 % och tillträdes efter överenskommelse.

Kompetenser som är meriterade i denna roll:

  • Swedsecs Rådgivarlicens, bolånelicens samt Försäkringsförmedlingsrätt IDD.
  • Erfarenhet av rådgivning inom finanssektorn.
  • Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen.

Ansökan och frågor

Vi tar emot ansökan via email: thomas.bach.jensen@avsparbank.se

Vi arbetar med löpande urval varför vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 31/5. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Privatmarknadschef Thomas Bach Jensen, telefon 0514-587 16
Vd Pär Lindblom, telefon 0514-587 01.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Dela sidan: