Skriv sökord

Privatrådgivare sökes till Ålems Sparbank

Lediga tjänster

Vill du arbeta på en lokal och självständig sparbank som har närhet till sina kunder? Vi är en liten bank där besluten fattas nära dig med kunden i centrum. Vi är stolta över, att år efter år, komma väl ut i kundnöjdhetsundersökningen. Lokal närhet och personlig service är vårt signum.

Om jobbet
Du blir en viktig del i ett mindre team där alla arbetar tillsammans för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder. Tjänsten innefattar såväl ansvar över en egen kundbas som prospektering.

Du arbetar med kundens hela ekonomi för en hållbar framtid och du ger råd inom bolån, sparande, försäkring och pension samt jobbar självständigt med försäljning av hela vårt produktutbud med kundens bästa i fokus.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen
Framförallt är du en lagspelare som drivs av att se möjligheter och att göra affärer. Du har lätt för att skapa förtroende hos såväl kunder som kollegor. Du är ordningsam och har ett strukturerat arbets-sätt. Du gillar att arbeta i en föränderlig miljö och tar gärna initiativ, samt delar med dig av kunskap och idéer.

Du har tidigare jobbat med rådgivning inom bank, har yrkesanpassad SwedSeclicens för rådgivare och bolån samt en högskoleutbildning inom ekonomi.

Varför jobba med oss

Ålems Sparbank har 32 anställda och startade sin verksamhet 1854. Vi har två kontor där kontoret i Ålem sedan starten har varit hjärtat i verksamheten, men vi finns också centralt belägna i Blomstermåla där 6-7 av de anställda arbetar. Vår ambition är att fungera som en viktig drivkraft för utvecklingen inom vårt verksamhetsområde genom att vara det naturliga och självklara bankalternativet för alla kundgrupper. Vi är en lokal och självständig Sparbank som har kännedom om och närhet till privatkunder och det lokala näringslivet.

Hos oss är medarbetarna vår största tillgång och en förutsättning för att vi ska nå framgång. Tillsammans har vi mer än 400 års samlad yrkeskompetens.

Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående/efter överenskommelse

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är den 16/3 2020.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Ansökan skickas via e-post till HR-ansvarig Sara Olofsson:
Tel: 076-119 16 94
E-post: sara.olofsson@alemssparbank.se

Frågor om tjänsten besvaras av Affärsansvarig Kaisa Kajava:
Tel: 070-288 50 59
E-post: kaisa.kajava@alemssparbank.se