Privatmarknadschef sökes till Högsby Sparbank

Högsby Sparbank är en av landets 60 sparbanker. Långsiktighet, kunskapsrik personal och en stark vilja till att göra våra kunder nöjda har gjort att vi idag är 16 medarbetare. Tillsammans tar vi hand om bankens cirka 9 000 kunder varav drygt 1 400 företagskunder och de dryga 4,8 miljarder som de låter oss förvalta. Vi bedriver vår verksamhet från ett kontor i Högsby, Småland. Vi jobbar idag aktivt för att våra privat- såväl som företagskunder skall uppleva oss som den bästa banken. Högsby Sparbank har som målsättning att alltid jobba för att få nöjda kunder. Därför söker vi en Privatmarknadschef.

Vill du jobba i en organisation där kundnöjdhet är hedersord, där det vi gör tillsammans är det som skapar framgång och där byggandet av personliga relationer är verktyget skall du läsa vidare.

 

Om jobbet

Att jobba på Högsby Sparbank innebär ett ansvarstagande för sina kunder, sina kollegor men också för sin personliga utveckling. Vi söker dig som vill lite mer och ser personlig utveckling som en självklarhet. Som privatmarknadschef är du bankens motor för att vi skall vara det självklara bankvalet för privatpersoner. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med att rusta banken för framtiden inom privatmarknadssegmentet. Funktionen innehar personalansvaret för samtlig personal på privatmarknadsavdelningen, idag 8 stycken.

  • Rollen som privatmarknadschef innebär att man skall vara inspirationskälla gentemot privatgruppen och leda gruppen i vardagen.
  • Rollen innefattar även en plats i bankens ledningsgrupp.
  • Privatmarknadschefen skall vidare vara drivande i implementeringen av nya regelverk/arbetsrutiner inom verksamhetsområdet.
  • Privatmarknadschefen har också det övergripande ansvaret för marknadsfrågor på banken.
  • Tjänsten innefattar inget eget kundansvar.

 

Om dig

Att sätta kunden i centrum och ge hög service är en självklarhet för dig – precis som ett gott affärsmannaskap och teamarbete. Det är viktigt att du är intresserad av människor, är utåtriktad, har stor egen drivkraft, motiveras av mål och tycker om att sälja samt agerar utifrån bankens värderingar. Du är noggrann, tar egna initiativ och hittar lösningar. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning samt ledarutbildning och erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter. Tidigare bankerfarenhet är meriterande. Du bör ha Swedsec-licens.

 

Ansökan

Vill veta mer om tjänsten kontaktar du:

Joakim Malmdahl, joakim.malmdahl@hogsbysparbank.se telefon 0491-209 25, 070-2416993 eller Urban Thorstensson, urban.thorstensson@hogsbysparbank.se telefon 0491-20946, 070-6007710. 

Facklig representant för Finansförbundet är: Thomas Ohlsson, thomas.ohlsson@hogsbysparbank.se telefon 0491-20945, 070-3443728.

Dina ansökningshandlingar jämte CV önskar vi via mail till joakim.malmdahl@hogsbysparbank.se senast den 7 januari 2018.

 

Mer information finns på www.hogsbysparbank.se/tjänster

Senast uppdaterad: 
2017-12-14