Privatmarknadschef sökes till Fryksdalens Sparbank

Är du redo att fortsätta att utveckla vårt kunderbjudande i ett välskött och omtyckt företag med stark lokal förankring?

Som Privatmarknadschef för Fryksdalens Sparbank är din främsta uppgift att bibehålla den höga verksamhetsnivå som finns idag, samtidigt som du tillsammans med din personal, utvecklar verksamheten framåt på ett effektivt sätt. 

 

Om rollen

För att lyckas i tjänsten behöver du gedigna kunskaper och erfarenheter inom bank. Om du har erfarenhet av ett arbete i ledande position ser vi det som mycket positivt. Du har stort intresse av att tillsammans med bankens medarbetare lösa de uppgifter som vi dagligen står inför. Du är affärsmässig, är bra på att kommunicera och har idéer hur våra tjänster möter kundernas behov.

 

Om dig

I rollen som ledare sätter du stor tilltro till dina medarbetare. Ditt ledarskap präglas av entusiasm, engagemang och teamkänsla.

Din kunskap och erfarenhet inom banksektorn ger dig förmåga att förstå och omsätta förändringar i omvärlden till vår verksamhet.

Vi förutsätter att du delar sparbankens grundläggande värderingar, dvs att banken har en stark lokal förankring och värnar om bygden.

 

Ansökan och frågor

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa vår samarbetspartner i denna rekrytering Testhuset, Bengt Libäck, 0705-94 72 77 eller Åse Granfeldt, 0702-20 62 60.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här 

Om Fryksdalens Sparbank

Fryksdalens Sparbank är en lokal och fristående sparbank och den enda banken i världen med huvudkontor i Sunne, Värmland. Sedan 2012 har vi även ett kontor i Sysslebäck. Vi är ingen vanlig bank, vi är en lokal sparbank. En sparbank har inga aktieägare, utan vi ägs av alla som bor, verkar och har sitt hjärta här. Vår vinst återinvesteras för att människor och företag ska växa och utvecklas i vårt verksamhetsområde.

Fryksdalens Sparbank har en lång tradition av stort samhällsengagemang. Vi sponsrar många lokala föreningar, vi är aktiva i projekt för att näringslivet ska utvecklas och vi engagerar oss i skola och entreprenörskap. Vi lever här och det har vi gjort i över 160 år.

Banken har 35 anställda och vår affärsvolym är ca 8,6 miljarder.

www.fryksdalenssparbank.se

Senast uppdaterad: 
2019-04-25