Skriv sökord

Privatmarknadschef sökes till Falkenbergs Sparbank

Lediga tjänster
jobbannons, Falkenbergs Sparbank, lediga tjänster, lediga jobb

Senast uppdaterad: 6 oktober, 2021

Privatmarknadschef till Falkenbergs Sparbank

Falkenbergs Sparbank grundades 1865. Idag är banken en modern bank som, genom samarbete med Swedbank, har tillgång till den senaste utvecklingen av teknik, service, produkter och säkerhet. Vi är verksamma i Falkenbergs kommun och norra delen av Halmstad, vår del av Halland. Vi vill skapa lönsamhet och tillväxt för en hållbar framtid och vara det självklara valet – för framtidsdrömmar och vardagsnära möjligheter. Vi söker nu en Privatmarknadschef – en möjlighet för dig som vill vara med och driva utvecklingen inom bankaffären i en lokal sparbank med höga ambitioner!

Arbetsbeskrivning

Som Privatmarknadschef hos oss har du det övergripande strategiska ansvaret och resultatansvaret för privatmarknadssegmentet i hela banken och är en nyckelperson i bankens företagsledning. Du har direkt personalansvar för fem kontors-/avdelningschefer. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du för att utveckla privataffären, uppnå nöjda kunder och en ökad lönsamhet. Du samarbetar även med andra chefer inom banken för att skapa en väl fungerande organisation med effektiva arbetssätt. Som Privatmarknadschef förväntas du bidra till att utveckla bankens erbjudande inom de olika privatmarknadssegmenten och säkerställa en fortsatt stark lokal förankring.

I din roll rapporterar du till vår VD. Anställningen är en ersättning för vår nuvarande privatmarknadschef som går i pension under nästa år.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en akademisk examen och flera års relevant arbetserfarenhet med god vana av arbete med privatmarknadsaffären på bank. Du har ett uttalat affärsfokus och är en erfaren, trygg och naturlig ledare. Du har ett coachande ledarskap, är inlyssnande och lyhörd för dina medarbetare samtidigt som du har förmågan att lyfta dem, entusiasmera och skapa engagemang. Du är en omtänksam person som utstrålar energi och sprider glädje.

Som person drivs du även av resultat, du har en tydlig framåtanda och en uttalad vilja att vara med och driva och utveckla, förbättra. Du trivs i en central roll och har ett utåtriktat och öppet sätt, är kommunikativ och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Givetvis har du även ett genuint intresse för försäljning. Vill du arbeta på en framgångsrik sparbank i en expansiv region med ett gott företagsklimat, på ett kontor präglat av öppenhet och delaktighet – då är detta tjänsten för dig!

Ansökan I denna rekrytering har Falkenbergs Sparbank valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson på tel 0766 – 47 16 07. Sista ansökningsdag är 25 oktober, intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Privatmarknadschef till Falkenbergs Sparbank – SJR

Dela sidan: