Private Banker sökes till Westra Wermlands Sparbank

Westra Wermlands Sparbank vill nu utöka avdelningen för Private Banking med ytterligare en rådgivare! För att kunna erbjuda våra kunder spetskompetens inom bland annat placeringar på både privat- och företagssidan söker vi med ljus och lykta efter dig. 

Om dig 

Vi söker dig som är förtroendeingivande, har relevant ekonomisk utbildning, Swedsec-licens, ett stort intresse för spara, placera och de finansiella marknaderna. Tidigare erfarenhet inom området för förmögenhetsrådgivning är en merit.

 

Om tjänsten

Du förväntas att på ett självständigt sätt kunna bearbeta den egna kundstocken. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga och att du motiveras både av gemensamma och individuella mål. Mycket av arbetet sker i team, vilket vi menar är en förutsättning för att du ska lyckas i sitt uppdrag. Erfarna kollegor med spetskompetens inom Spara-, Försäkring-, Privat- och Företagsrådgivning samt Juridik och Skattehantering finns samlade inom banken och tillsammans skapar vi en riktigt bra arbetsplats med fokus på kunden och affären.

En bra inställning till arbetsuppgiften, kunder och kollegor bygger den positiva kultur vi vill ha och det är ett ständigt pågående arbete som vi självklart vill att du vår nya kollega också ska vara med och bidra till.

 

Ansökan

Låter det spännande och som ett jobb för dig? Sök genast tjänsten här. Intervjuer och tester kan komma att ske löpande.  

Sista dag för ansökan är 4 januari 2019

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: enligt ök
Sysselsättningsgrad: 100
Ort: Arvika

 

Frågor

Har du frågor eller vill veta mera? Kontakta gärna någon av nedanstående personer.
 
Peter Åmberg – chef Private Banking peter.amberg@wwsparbank.se eller 0570-848 21
Marie Woronin . HR marie.woronin@wwsparbank.se eller 0570-848 89
Julia Skoglund – Ordf. lokal fackklubb julia.skoglund@wwsparbank.se eller 0570-848 00

 

Om Westra Wermlands Sparbank

På en av de vackraste platserna vi vet, finns sedan drygt 160 år tillbaka Westra Wermlands Sparbank.

Med vår vision att vara det självklara valet som finansiell samarbetspartner vill vi skapa trygghet, bidra till tillväxt och återinvestera i en levande bygd. Vi förvaltar stolt vår gedigna historia och med den som bevis på vår anpassningsförmåga, skapar vi en bank för våra kunders behov och för en gemensam framtid.

Våra sju fullservicekontor i Arvika, Eda och Årjängs kommuner är viktiga alternativ till mötesplatser, då vi vet att våra kunder sätter stort värde på det personliga mötet, precis som vi gör. Vi är 117 medarbetare som finns här för kunden och arbetet för att behålla topplaceringen bland Sveriges banker* är ett jobb vi gärna gör.

* enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI)

wwsparbank.se

Senast uppdaterad: 
2018-12-12