Skriv sökord

Private Banker sökes till Sparbanken Skaraborg

Lediga tjänster
private banker, chefsjurist, Marknadsspecialist sökes till Sparbanken Skaraborg

Senast uppdaterad: 18 augusti, 2023

Private Bankingaffären växer och för att möta både efterfrågan av tjänsten hos kunder och slussningar söker vi nu dig som vill vara med på vår fortsatta kundtillströmningsresa.

Om oss

Sparbanken Skaraborg är en affärsnära sparbank med uppgift att vara en trygg och långsiktig partner för våra kunder inom privat och företagsmarknaden. Vi finns här, i hjärtat av Skaraborg med mötesplatser i Skara, Vara, Götene och Nossebro. Våra beslut fattas lokalt, vårt huvudkontor finns i Skara och vi ägs av Sparbanksstiftelsen Skaraborg, som innebär att vi alla tillsammans har ett stort samhällsengagemang. Vi är proaktiva och tillgängliga med 120 medarbetare och specialister som har en bred kompetens och förståelse för det som gör skillnad.

Vårt löfte är att ständigt utvecklas, tänka nytt och se till att medarbetare och kunder växer. Här möts du av ett utvecklande ledarskap som ser dig som vår viktigaste resurs. Välkommen att växa med oss!

Vi söker

Som ny kollega på vår private banking-avdelning kommer du att hjälpa våra placeringsbenägna kunder med en för dem skräddarsydd portfölj. Du kommer att ta det yttersta ansvaret för en specifik kundgrupp och med stort engagemang möta varje kund unikt. Du kommer att proaktivt och aktivt arbeta med befintliga samt nya private bankingkunder och lämna högkvalitativ placeringsrådgivning gällande privat- och bolagskunder, samtidigt som du förväntas hitta alla kundens behov och samarbeta med andra specialister. I tjänsten ingår att besöka samtliga av våra mötesplatser samt arbete ute hos kund.

För oss är hög tillgänglighet och servicenivå viktigt, något som kunderna utöver vår specialkompetens inom placeringar betalar extra för. Det är viktigt att trivas tillsammans med kollegor och vi jobbar tight i teamet kring våra kunder samt utbyter kontinuerligt erfarenheter. Vi på private banking har en naturlig roll att stötta och utveckla kollegor i banken inom placeringsaffären.

Vi söker dig som har/är:

  • Kandidat eller magisterexamen eller motsvarande inom ekonomi/finans
  • Erfarenhet från finansiell aktör i placeringsaffären
  • Mycket god kunskap och erfarenhet inom finansiell rådgivning
  • Swedsec-licenser inom bolån och rådgivning
  • Driven med stort engagemang och hög social kompetens
  • Analytisk och affärsinriktad
  • Du är resultatinriktad, strukturerad och van vid att arbeta mot konkreta mål

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 8 september 2023.
Du ansöker via vår hemsida www.sparbankenskaraborg.se

Frågor

Du är varmt välkommen med dina frågor till vår Privatchef/PB-chef Sara Andersson, 0511-281 03, sara.andersson@sparbankenskaraborg.se

Titta gärna in på vår hemsida och Instagram-konto om du vill se mer av oss och vår vardag!

Dela sidan: