Skriv sökord

Private Banker sökes till Sparbanken i Enköping

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 14 oktober, 2021

Private Banker

Sparbanken i Enköping Private Banking söker medarbetare till kontoret i Kungsängen

Vill du bli en del av vårt framgångsrika Private Banking gäng med en fantastisk hög kundnöjdhet? Vi söker dig som vill jobba med bankens mest förmögna privatkunder och likvida företagskunder. Du kommer jobba i ett härligt gäng där det finns mycket energi, initiativtagande och kunnande.

Sparbanken i Enköping

Om rollen

Som Private Banker kommer du att arbeta med helhetslösningar utifrån kundens behov, riskbenägenhet och placeringshorisont. Du etablerar och utvecklar långsiktiga relationer med dina kunder, genom proaktiva affärsförslag och kundaktiviteter, allt för att skapa kundnöjdhet och lönsamhet. Du svarar för en finansiell helhetssyn med kvalificerad rådgivning och är kundens kontaktperson till bankens samlade expertis.

Om dig

Vi söker dig med drivkraft och vilja att alltid ge det lilla extra och leverera högsta kvalitet till dina kunder. Vi ställer höga krav på ett väl utvecklat affärsmannaskap, ett strukturerat arbetssätt och eget ansvarstagande. Som person är du förtroendeingivande och relationsbyggande. Du har ett starkt intresse för samt goda kunskaper om den finansiella marknaden och har Swedsec-licens.

Vill du veta mer eller har frågor?

Kontakta Private Banking chef Cecilia Eriksson Sundling på ank. 0171-85 362 alt. +46 70-588 53 62

Välkommen med din ansökan till hr@sparbankenenkoping.se senast den 10/11 2021.

Dela sidan: