Skriv sökord

Premiumrådgivare sökes till Hälsinglands Sparbank

Lediga tjänster
Vi söker en Premiumrådgivare till Hälsinglands Sparbank

Senast uppdaterad: 21 november, 2022

Vi söker nu en kundansvarig Premiumrådgivare. Här ingår du i ett engagerat och positivt team med Premium och Private Banking rådgivare där fokus ligger på att leverera professionell rådgivning med långsiktiga och starka kundrelationer. Du kommer huvudsakligen ha din placering i Hudiksvall men även möta kunder på bankens övriga kontor.

Om tjänsten som Premiumrådgivare i Hälsinglands Sparbank
Som Premiumrådgivare i Hälsinglands Sparbank arbetar du proaktivt och strukturerat med din Premium kundbas som kundansvarig inom samtliga områden såsom placeringar, försäkringar och finansiering och ger kvalificerad rådgivning till dina kunder med hänsyn tagen till deras hela ekonomi.

I kundmötet är du affärsdriven och föreslår lösningar med lyhördhet för kundens behov. Du blir kundens ingång till bankens hela samlade kompetens och arbetar även aktivt med att välkomna in nya kunder till banken.

Om dig som söker
Du trivs när du träffar kunder och med att ge rådgivning som överträffar förväntningar. Du arbetar affärsmässigt, proaktivt och tar eget ansvar för att skapa nöjda kunder, resultat och lönsamhet. Du eftersträvar nära kundrelationer och håller en hög servicenivå och tillgänglighet. Som rådgivare är du professionell, kunnig och intresserad och du har god erfarenhet av investeringsrådgivning.

Med engagemang och en öppen, positiv attityd har du lätt för att skapa relationer med både kunder och kollegor. Du samarbetar väl i team och delar gärna med dig av dina kunskaper till dina kollegor likväl som du tar hjälp av andra när det behövs.

Som person är du,
• kommunikativ
• ansvarstagande
• social
• kvalitetsmedveten
• affärsmässig
• relationsskapande
• samarbetsorienterad

Vad erbjuder vi dig?
En spännande och utvecklande tjänst där du ingår i ett team som tillsammans drivs av att skapa kundnöjdhet och långsiktighet. Som arbetsgivare erbjuder vi en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat där vi hjälper varandra, har roligt tillsammans och utvecklas ihop. För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och har en fungerande balans mellan jobb och privatliv. Dessutom blir du del av en organisation som dagligen arbetar för bygdens bästa och dess fortsatta utveckling.

Hälsinglands Sparbank är en lokal och nära bank med ca 100 anställda och vi finns på 6 orter i 4 kommuner. Vi har inga aktieägare utan ger tillbaka en stor del av vår vinst till samhället i form utav sponsring, bidrag, projekt samt satsningar inom näringslivet. Vi har sedan år 2000 gett tillbaka över 125 miljoner kronor till de områden där vi finns.

Då vi är en fristående bank har vi nära till snabba beslut, vi finns nära våra kunder, våra medarbetare kan känna delaktighet och vi är måna om en god gemenskap. Tillsammans gör vi skillnad.

Kompetens
Befintlig Swedsec licens för rådgivning och bolån är en förutsättning för tjänsten samt rätten att distribuera försäkringar. Då tjänsten innebär resor mellan våra kontor är körkort ett krav.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
Det är meriterande om du har lokal kännedom om marknaden och ett lokalt nätverk.

Rekryteringsinformation
Ansökan, CV och personligt brev skickas till: hr@halsinglandssparbank.se
Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 2022-12-07
Läs mer om oss på www.halsinglandssparbank.se/jobb

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta,

Kontorschef för Private Banking och Premium, Olle Skoglund 0650-371 18.
olle.skoglund@halsinglandssparbank.se

Facklig kontakt Finansförbundet.
Kristin Schönning 0650-371 53
kristin.schonning@halsinglandssparbank.se

Välkommen med din ansökan!

Dela sidan: