Skriv sökord

Premiumrådgivare sökes till Falkenbergs Sparbank

Lediga tjänster
Premiumrådgivare sökes, Försäkringsspecialist Liv & Pension sökes till Falkenbergs sparbank, ledig tjänst, Ätran

Senast uppdaterad: 9 mars, 2023

Vi söker dig som är positiv, gillar människor och att bygga relationer. Du är en person som utmanas av att hitta individuella lösningar baserade på kundens behov och drivs av att göra affärer!

Som Premiumrådgivare på Falkenbergs Sparbank

ansvarar du för en egen kundstock. Organisatoriskt ingår du i en grupp tillsammans med Private Banking, Pensionsplanerare, Försäkringsspecialist och Jurist. Du kommer främst att träffa privatkunder men arbetet omfattar även kapitalplaceringar för företagskunder. Du arbetar med helhetsrådgivning där alla delar inkluderas för att säkerställa en god finansiell hälsa för våra
kunder. Arbetet sker affärsmässigt och proaktivt för att skapa resultat, lönsamhet och nöjda kunder i din kundstock baserat på kundens behov av tjänster, erbjudanden och produktlösningar med god kvalitet.

Vidare handlar det om att arbeta både med befintliga kunder och prospektering av nya kunder via event, interna- och externa nätverk. Att regelbundet samverka med specialister och samarbetspartners i syfte att utveckla kundens affärer är också en del i arbetet. Du är en ambassadör för sparaområdet och en lagspelare som stöttar kollegor.

Om dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har lätt för att skapa relationer med andra människor. För att framgångsrikt arbeta i rollen har du ett stort intresse för finansiella marknader och instrument med dokumenterad erfarenhet av rådgivning i det bokade mötet. Du har Swedsec Rådgivarlicens, Bolånelicens samt Försäkringsdistribution Liv Privat och Sak Privat.

Som person vill vi att du är positiv och prestigelös med god samarbetsförmåga men även stark egen drivkraft och ansvarskänsla då du själv ansvarar för planeringen av din arbetsdag. Du drivs av att göra affärer och att arbeta mot resultatmål samt har god förmåga att se affärsmöjligheter och skapa förtroende i kundmötet. Rollen ställer också krav på noggrannhet och struktur, du behöver därför ha förmågan att kunna hantera flera olika ärenden samtidigt, vara flexibel och effektiv.

Medarbetarna är vår största tillgång

Medarbetarskapet, där du bidrar till samarbete, utveckling och resultat, är viktigt. Med våra kärnvärden Kvalitet, Omtanke, Närhet och Utveckling vill vi vara det självklara valet för våra kunder – För framtidsdrömmar och vardagsnära möjligheter.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Hanna Tannerfors, kontorschef, tel. 0346-550 49.
Facklig kontaktperson för Finansförbundet är Roy Lindau tel. 0346-550 69.

Välkommen med din ansökan senast 26 mars på vår hemsida falkenbergssparbank.se/jobb. Urval kan ske under ansökningstiden, vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Om Falkenbergs Sparbank

Falkenbergs Sparbank verkar i Falkenberg och norra delen av Halmstad. Vi möjliggör långsiktig ekonomisk trygghet och tillväxt för våra kunder samt bidrar till positiv utveckling i vår del av Halland. För att lyckas med det behöver vi engagerade och kompetenta medarbetare som vill arbeta med att bygga goda kundrelationer och göra affärer som är bra för både kunden och banken. Det som kännetecknar en sparbank är ett stort samhällsengagemang.
Vill du göra skillnad på riktigt tillsammans med oss – välkommen med din ansökan!

Dela sidan: