Skriv sökord

Placeringsrådgivare sökes till Snapphanebygdens Sparbank

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 1 mars, 2023

Är du en person som brinner för spara-affären och är mån om att ge kunderna professionell placeringsrådgivning? Vill du jobba med ett team med trevliga och kompetenta kollegor och på en arbetsplats där man har kul på jobbet och trivs?

Har du erfarenhet av rollen som Privatrådgivare och är nyfiken på att ta nästa steg? Värderar du den personliga kontakten med dina kunder högt? Då är du välkommen till ett team med trevliga, kompetenta kollegor och till en arbetsplats där man har kul på jobbet och trivs. Vi söker en relationsskapande person med stort intresse inom rådgivning och placeringar till rollen som Placeringsrådgivare på Snapphanebygdens Sparbank i Bjärnum. Du välkomnas till en bank där alla beslut fattas lokalt och där du får stor möjlighet till att påverka bankens utveckling och din vardag. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som Placeringsrådgivare ger du professionell rådgivning och förstklassig service med inriktning på placering, sparande, försäkring och finansiering till våra kunder med en viss förmögenhet. Du ansvarar för din egen kundstock där du finns som ett viktigt stöd och hjälper dessa att planera inför framtiden. Du bidrar till det fortsätta arbetet med att stärka, samt utveckla, goda och långsiktiga relationer med fokus på hållbara och lönsamma finansiella lösningar för kunderna. I rollen ingår även att vara ansvarig för spara-affären i banken och hålla dina kollegor uppdaterade inom spara.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av rollen som Privatrådgivare och som vill utvecklas vidare som Placeringsrådgivare. Alternativt så jobbar du redan idag som Placeringsrådgivare. Du har god kunskap inom hela affären, spara, försäkra och pension samt SwedSec-licens för Rådgivare. Har du dessutom kunskap om låna är det ett plus.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker dig som delar Snapphanebygdens Sparbanks kundfokus och värdesätter service väldigt högt. Du är en relationsskapande person som har lätt för att skapa förtroende. Du tar stort ansvar för dina egna uppgifter men ser också det som naturligt att hjälpa en kollega när det behövs

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Snapphanebygdens Sparbank med Jefferson Wells, en del av Manpower Group. Din ansökan tas emot via jeffersonwells.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam 044-20 38 63 eller alexandra.ivstam@jeffersonwells.se Vi jobbar med löpande urval så ansök redan idag, dock senast den 27 mars 2023.

Mer om Snapphanebygdens Sparbank

Snapphanebygdens Sparbank är en framgångsrik bank med god tillväxt och mycket nöjda kunder. Vi är den lilla fristående sparbanken som erbjuder den absolut bästa servicen. Med kontor i Bjärnum och Vittsjö finns vi alltid nära våra kunder. Vår målsättning är att vara det självklara valet för kunderna i bygderna runt omkring. Vi är stolta medlemmar i Sparbankernas Riksförbund och samarbetar med Swedbank för att erbjuda våra kunder alla tjänster inom bank och försäkringar oavsett om det är till privatpersoner eller företag. Läs mer på snapphanebygdenssparbank.se

Dela sidan: