Skriv sökord

Orusts Sparbank söker Kontorschef

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 15 april, 2021

Orusts Sparbank grundades 1887 och är idag Bohusläns största och mest solida bank. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö med kollegor som är bankens största tillgång. Alla beslut fattas lokalt och genom att stödja samhällsnyttiga projekt bidrar vi till tillväxt och utveckling i vårt område. Som arbetsgivare är vårt mål att få dig att växa både som person och i yrkesrollen genom att motivera och skapa bästa förutsättningar för att du ska lyckas nå våra mål.

Om rollen

Kontorschefen har placeringsort Ellös och är underställd privatmarknadschefen.

I tjänstens ansvar ingår att

  • utveckla och driva kontorets affärsverksamhet
  • leda, utveckla, följa upp och coacha medarbetare
  • ansvara för resultat och risk inom din verksamhet
  • ansvara för kontorets privat- och företagsmarknad
  • leda kreditarbetet på kontoret och säkerställa kreditkvalitet och affärsmässighet med balanserad risk
  • företräda banken
  • förstå företagets betydelse

Om dig

Du har en engagerande ledarstil och är duktig på att delegera, coacha och ge feedback. Du får andra människor att växa! Du gillar att dela med dig av dina kunskaper och sam­arbeta för att tillsammans nå bästa resultat.

Du har erfarenhet av chefsrollen i bank och kan därmed både privat-och företagsaffä­ren. Vi förutsätter att du har en god akademisk eller motsvarande inhämtad bakgrund som tillsammans med ett klokt affärsmannaskap, förmågan att nätverka och ett brinnande intresse för kundnöjdhet ger förutsättningar att lyckas i rollen som kontorschef.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till annelie.olsson@orustsparbank.se senast den 2 maj.

Mer information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Personalchef Annelie Olsson, telefon 0304-345 14 annelie.olsson@orustsparbank.se  eller Elisabeth Lidqvist, facklig representant, telefon 0304-345 09.

Dela sidan: