Skriv sökord

Orusts Sparbank söker Kontorschef till kontoret i Svanesund

Lediga tjänster
Privatmarknadschef, Kundstöd företag sökes, Orust Sparbank, ledig tjänst

Senast uppdaterad: 7 september, 2023

Orusts Sparbank söker en ny kontorschef som aktivt och inspirerande vill leda kontoret i Svanesund.

Om tjänsten

Kontorschefen har placeringsort Svanesund och är underställd privatmarknads-chefen. Du har direkt personalansvar för fem medarbetare. Våra medarbetare är vår största framgångsfaktor och i rollen coachar du medarbetarna genom att stötta, utveckla och följa varje enskild individ utifrån dennes förutsättningar.

Som kontorschef ansvarar du bland annat för att:

  • utveckla och driva kontorets affärsverksamhet.
  • ansvara för resultat och risk inom din verksamhet.
  • ansvara för kontorets privat- och företagsmarknad.
  • leda kreditarbetet på kontoret och säkerställa kreditkvalitet.
  • utveckla kontorets arbetssätt samt utvärdera och effektivisera för att skapa förutsättningar för en långsiktig affärsutveckling.
  • agera ambassadör och representera banken.

Om dig

Vi söker dig som har en flerårig bakgrund inom bank, en akademisk utbildning inom ekonomi eller har motsvarande erfarenhet i tidigare roller inom finansbranschen. Det är meriterande om du redan har Swedsec rådgivarlicens och bolånelicens då tjänsten kräver detta. Du har en engagerande ledarstil och är duktig på att coacha och ge feedback. Du får andra människor att växa! Du gillar att dela med dig av dina kunskaper och sam¬arbeta för att tillsammans nå bästa resultat.

Om Orusts Sparbank

Orusts Sparbank är en lokal bank med fullservicekontor i Ellös, Svanesund, Varekil och Henån. Banken har en affärsvolym på drygt 38 miljarder kronor och ca 65 medarbetare. Vår sparbanksidé är hjärtat i allt vi gör och den är lika aktuell idag som när banken grundades 1887. Sparbanksidén handlar om vår lokala förankring och vår vilja att hjälpa människor och företag till en sund och hållbar ekonomi. Den handlar också om att en del av vår vinst ska gå tillbaka till samhället vilket vi gör genom sponsring av projekt och föreningsliv.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till annelie.olsson@orustsparbank.se senast den 24 september.

Mer information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Personalchef Annelie Olsson, telefon 0304-345 14 annelie.olsson@orustsparbank.se. Facklig företrädare på Finansförbundet är Fredrika Andersson, telefon 0304-345 48.

orustsparbank.se

Dela sidan: