Skriv sökord

Optimism i Norra Bohuslän

Corona I samhället

Senast uppdaterad: 15 april, 2020

Mitt under pågående coronapandemi kommer ett högst oväntat initiativ från en liten bank i norra Bohuslän. Nu lanserar nämligen Sparbanken Tanum en livesänd talkshow med fokus på optimism. Premiärgäster är bland annat Magnus ”Mange” Olsson från Drängarna, samt den kända radiorösten och tillika fredsarbetaren Per-Erik ”Pekka” Korsström.

”Det som händer runtomkring oss just nu är helt fruktansvärt. Det är just i dessa tider vi människor behöver optimism och framtidstro. Låt oss till exempel lyfta fram fantastiska företagare som kämpar och låt dem bli en inspirationskälla”, säger initiativtagaren till projektet, Henrik Carlsson, marknadschef på Sparbanken Tanum.
Satsningen går under namnet ”Norra Bohuslän Live!” och kommer ledas av näringslivsprofilen Jessica Barck från Ljungskile. Tre avsnitt är planerade och dessa kommer sändas klockan 19.00 på onsdagar med start den 22/4. Norra Bohuslän Live! kan ses på Sparbanken Tanums facebooksida.
Banken utlovar ett innehåll som tilltalar hela familjen. Premiäravsnittet gästas av Bohusläns bidrag i Melodifestivalen 2020 – Drängarnas Magnus ”Mange” Olsson.
”Ja, som den sanna optimist, entreprenör och kreatör han är, så är det en riktig drömgäst! Givetvis blir det livemusik från vår tillfälliga scen och tittarna ges möjlighet att ställa frågor och önska låtar”, säger Henrik Carlsson.
Efterföljande avsnitts innehåll är ännu inte färdigställt, men det jobbas för fullt med att knyta upp intressanta personer. Det lär inte bli några problem att hitta dessa människor.
”Norra Bohuslän är fullt av kända och okända hjältar. Det är nu vi alla behöver deras energi och framåtanda”, avslutar Henrik Carlsson på Sparbanken Tanum.

Sparbanken Tanum är en självständig bank utan aktieägare. Banken har ca 40 anställda på sina kontor i Tanumshede, Grebbestad och Hamburgsund. Med en affärsvolym på omkring 15 miljarder kronor, 17 000 privatkunder och 3 000 företags- och föreningskunder är man den dominerande banken i norra Bohuslän.

För frågor kring denna pressrelease, vänligen kontakta henrik.carlsson@sparbankentanum.se, alternativt 0525 – 649 44.

Dela sidan: