Skriv sökord

Ölands Banks söker privatrådgivare till Borgholm

Lediga tjänster
privatrådgivare

Senast uppdaterad: 9 juni, 2022

Vill du jobba i den lilla banken med hjärtat på Öland. Nu söker Ölands Bank efter en privatrådgivare till kontoret i Borgholm.

Om oss

Vi arbetar för ett Öland där jag som människa vill leva, verka och vara. Vi ska skapa bra förutsättningar för vår region och engagerat delta i samhällsutvecklingen. Att bedriva bank är en del, att nätverka och knyta ihop kontakter en annan. Vi är en lokal fristående bank med Öland i vårt hjärta, det är en del av vår affärsidé. Läs mer på olandsbank.se/om-oss

Om rollen

Som Privatrådgivare ingår du i Privat- och kundserviceteamet. I din roll arbetar du med både med bokade möten och i det obokade flödet. Det viktigaste är att du möter kunden i den kanal som kunden själv väljer. Det innebär att du kommer att jobba brett med rådgivning och försäljning inom såväl låna, som spara, försäkra, betalningslösningar och pension. Du får möjlighet att arbeta med alla slags kunder i olika kanaler.

Du jobbar efter vår vision, syfte och värderingar. Vi vill att du som medarbetare ska trivas och må bra hos oss och satsar på hälsa och personlig utveckling. Med korta beslutsvägar finns det stora möjligheter för dig att engagera dig och vara med och påverka.

Din närmaste chef kommer att vara Privat- och kundservicechefen.

Om dig

Vi ser gärna att du redan har Swedsec-licens för rådgivning och bolån samt försäkringsdistributionsrätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett genuint intresse för det personliga mötet med kunden och att få hjälpa kunden till en sund och hållbar ekonomi samtidigt som du drivs av att se möjligheter till affärer. Du har egen drivkraft och tycker om att arbeta målinriktat. Vi är ett team och jobbar som ett sådant, vilket gör att du som är lagspelare kommer att trivas och ha roligt när vi gör affärer tillsammans.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta:
Privat- och kundservicechef, Anders Nordh, anders.nordh@olandsbank.se 0485-150 21.
Facklig representant för Finansförbundet i Ölands Bank är Linda Olsson, linda.olsson@olandsbank.se 0485-150 47.

Ansökan

Välkommen med din ansökan ledigatjanster@olandsbank.se. Sista ansökningsdag är 2022-08-01. Vi genomför intervjuer löpande.

Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Dela sidan: