Skriv sökord

Ölands Bank vill hjälpa föreningar med bättre sponsorsamarbeten

Barn- och ungdomsidrott I samhället
Sponsorsamarbeten, Robert Alander, sponsorsamordnare, Ölands Bank.
Robert Alander, sponsorsamordnare på Ölands Bank.

Senast uppdaterad: 21 februari, 2022

Den 16 mars bjuder Ölands Bank och Ölands Idrottskrets tillsammans in till Ölands Idrottsting 2022. Fokus kommer att vara på sponsring och lönsamma sponsorsamarbeten mellan näringsliv och föreningsliv.

– Vi vet att ideella krafter ofta får jobba hårt för att hålla verksamheten i föreningarna igång och att föreningens ekonomi kan vara ett orosmoln. Det är just därför vi vill bjuda in till en inspirerande och lärorik träff där man kan lära sig mycket om sponsring och lönsamma samarbeten, säger Robert Alander, sponsorsamordnare på Ölands Bank.

Under kvällen kommer Anders Lindén, som är expert inom sponsring och varumärkesallianser, att dela med sig av nytänkande och erfarenheter inom sponsorsamarbeten. Besökarna kommer få handfasta tips att ta med sig hem och massor av goda exempel att ta efter. Mycket handlar idag om hur företagen vill synas tillsammans med föreningarna de sponsrar. Därför måste många föreningarna tänka om när det gäller sponsringsansökningar.

Föreläsning med Carolina Klüft

Under kvällen kommer också Carolina Klüft att föreläsa. Hon är en av våra folkkäraste idrottspersonligheter och hennes berättelse kommer att bjuda på både skratt och tårar blandat med erfarenheter från en otroligt framgångsrik idrottskarriär.

– Ge en man en fisk och han är mätt för en dag. Lär honom fiska och han är mätt för livet, säger man ju. Och om vi kan bidra till bättre och mer lönsamma samarbeten mellan föreningsliv och näringsliv, så vill vi vara med och göra det, säger Robert Alander.

Föreningar bjuds in till Ölands Idrottsting

Ölands Idrottsting 2022 kommer att gå av stapeln den 16 mars på Ekerum Resort Öland. Det är helt gratis och alla öländska föreningar är välkomna att vara med.

– Vi har valt att begränsa till tre deltagare per förening och vill uppmana att bara komma om man känner sig fullt frisk, säger Mattias Pettersson, Ölands Idrottskrets.

För information och anmälan se olandsbank.se/idrottsting

Kontakt för mer information

Robert Alander, Sponsorsamordnare Ölands Bank
Telefon: 0485-150 09
E-post: robert.alander@olandsbank.se

Om Ölands Bank

Vi arbetar för ett Öland där jag som människa vill leva, verka och vara. Vi ska skapa bra förutsättningar för vår region och engagerat delta i samhällsutvecklingen. Att bedriva bank är en del, att nätverka och knyta ihop kontakter en annan. Vi är en lokal fristående bank med Öland i vårt hjärta, det är en del av vår affärsidé.

olandsbank.se

Dela sidan: