Ölands Bank söker Kundstöd Företag

Vill du vara med och utveckla företagsaffären i Ölands Bank?

Om oss

Vi arbetar för ett Öland där jag som människa vill leva, verka och vara. Vi ska skapa bra förutsättningar för vår region och engagerat delta i samhällsutvecklingen. Att bedriva bank är en del, att nätverka och knyta ihop kontakter en annan. Vi är en lokal fristående bank med Öland i vårt hjärta, det är en del av vår affärsidé. Läs mer på olandsbank.se/om-oss 

Vi vill att du som medarbetare ska trivas och må bra hos oss och satsar på hälsa och personlig utveckling. Med korta beslutsvägar finns det stora möjligheter för dig att engagera dig och vara med och påverka.

Vi utvecklar ständigt vårt sätt att göra affärer och öka kundnöjdheten. Den här rollen är en ny satsning och det finns stora möjligheter att vara med och utforma ett effektivt arbetssätt kring företagsaffären.

 

Om rollen

I din roll, som Kundstöd Företag, är du främst ett administrativt stöd åt företagsrådgivarna. Tillsammans vårdar och utvecklar ni kundrelationerna. Du har ingen egen kundstock, men kan ha viss kundkontakt i olika typer av ärenden. Du blir ett proffs i bankens systemstöd för att hantera alla förekommande ärenden som till exempel krediter, betallösningar osv. och har ett speciellt intresse för cash management. Du förbereder kundmöten och handlingar för att ni ska kunna agera på ett proaktivt sätt. Du är en ambassadör och förebild för Ölands Bank i alla sammanhang, både interna och externa. Du jobbar efter vår vision, syfte och värderingar.

 

Om marknaden på Öland

Öland präglas av en företagsmarknad med små och medelstora företag med stor säsongsvariation. Lantbruk och besöksnäring är de två tongivande näringarna på Öland.

 

Om dig

Du har en egen drivkraft och är en tydlig lagspelare med god samarbetsförmåga. Att du har intresse för ekonomi och administration ser vi som självklart. Du tycker om, och skapar, ordning och reda. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och har du tidigare arbetat med företagsaffären inom bank eller finans, ser vi det som en merit.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt.

 

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta: Affärs- och Rörelsechef Anneli Nilsson, anneli.nilsson@olandsbank.se, telefon 0485-150 81.

Facklig representant för Finansförbundet i Ölands Bank är Linda Olsson, linda.olsson@olandsbank.se, telefon 0485-150 47.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan ledigatjanster@olandsbank.se senast den 4 mars 2019.

Senast uppdaterad: 
2019-02-07