Timvikarie kundtjänst sökes till Ålems Sparbank

Drivs du av att jobba i en verksamhet med stort kundfokus och varierande arbetsuppgifter? Trivs du bland människor, levererar du en hög servicenivå och brinner för nöjda kunder? Som timvikarie i bankens kundtjänst får du chansen att ta ett första steg in i bankväsendet.

 

Om rollen

Som timvikarie hos oss på Ålems Sparbank kommer du att fungera som extra resurs i bankens kundtjänst då olika behov uppstår, till exempel vid sjukdom eller semester hos ordinarie personal.

Privatrådgivare sökes till Ålems Sparbank

Privatrådgivare

Vill du vara med och utveckla våra kunders ekonomi för att förenkla deras vardag och ge dem möjligheter att förverkliga sina drömmar?

 

Skurups Sparbank söker nya medarbetare till Kundcenter

Skurups Sparbank är på väg in i framtiden och är mitt uppe i ett omfattande digitaliserings- och förändringsarbete. En moderniseringsresa som märks både på och under ytan. Vi anpassar vår organisation, vårt arbetssätt och våra lokaler för att möta våra kunders behov.

Kundupplevelsen blir allt viktigare och bemötande och leverans av service blir avgörande för kundnöjdheten. Vi ska finnas där och vara tryggheten när våra kunder behöver oss.

Ekonomichef sökes till Markaryds Sparbank

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

  • Löpande redovisning såsom bokföring, leverantörsreskontra mm
  • Resultatuppföljning
  • Myndighetsrapportering (Finansinspektionen, SCB etc)
  • Bokslutsarbete
  • Bankens löpande kapitalplaceringar
  • Ekonomisk rapportering till styrelse och vd

 

Rådgivare sökes till Ulricehamns Sparbank

Om jobbet

Vi söker dig som vill överträffa våra kunders förväntningar och vara bankens ansikte utåt. Som rådgivare i Servicekontoret arbetar du först och främst med bankens alla spontankunder och deras vardagsärenden. På ett engagerat sätt förväntas du hjälpa kunderna till de smidigaste betalalösningarna och skapa enkelhet genom att visa och guida dem i våra digitala kanaler.

Företagsrådgivare Lantbruk och Småföretag sökes till Laholms Sparbank

Vi söker en Företagsrådgivare som får ansvar för en befintlig kundstock med i huvudsak småbolag och lantbrukskunder. Din uppgift blir att utveckla affären med dessa kunder men självklart också aktivt söka nya kunder och affärer.

 

Om dig

Du bör ha erfarenhet av en liknande roll och känna ett genuint intresse för lantbruk och företag.                             

Du tar egna initiativ och har ett starkt driv.

En förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta.

Sustainergies: Bli hållbarhetscoach för en sparbank

Ditt uppdrag

Det är sparbankernas samhällsnytta som gör dem så unika och som hållbarhetscoach för en sparbank blir du en viktigt resurs för att driva och utveckla detta arbete lokalt. Beroende på bankens prioriteringar kan uppdraget exempelvis handla om att bidra med kreativa idéer för lokala aktiviteter och event. Det skulle även kunna handla om att hjälpa banken med sociala medier, följa upp projekt som banken sponsrat eller skapa satsningar på en ung målgrupp – du kommer få arbeta där dina insatser gör som mest nytta utifrån bankens behov och dina egna styrkor.