Privatrådgivare spara, sökes till Falkenbergs Sparbank

Om jobbet

Som Privatrådgivare Spara arbetar du med alla delar av privatkundens ekonomi - Spara, Låna, Försäkra & Pension, där huvudfokus ligger på kundens sparaaffär. Du träffar både befintliga och nya kunder. Du får en egen kundstock att utveckla och ta ansvar för.

 

Om Rådgivargruppen

Rådgivargruppen består av 14 personer, Privatrådgivare, Private Banking och Försäkringsspecialist.

Privatrådgivare sökes till Bjursås Sparbank

Vi är en fristående Sparbank med stark lokal förankring som verkar inom Falu kommun. Kanske är just du nyfiken på att arbeta i en fristående Sparbank med starka lokala värderingar och närhet till vår marknad. Vi söker nu en ny medarbetare till Bjursås Sparbank.

 

Privatrådgivare

I rollen som Privatrådgivare kommer du att arbeta med allt från allmänt bankarbete till djupare kundrådgivning. Arbetet innebär bl a att du kommer att arbeta med kundens totala affär inom spara, låna, försäkringar och betala.

Privatrådgivare sökes till Ekeby Sparbank

Om jobbet

Ekeby Sparbank är en fristående sparbank med en affärsvolym på 5 miljarder. Vårt kontor ligger i Ekeby och vi är 15 medarbetare som arbetar här. Du kommer att arbeta i en grupp med 5 certifierade privatrådgivare. I rollen som privatrådgivare ansvarar du för rådgivning och försäljning inom spara & placera, försäkra, låna och betala. Att vara en lagspelare med god samarbetsförmåga och flexibilitet är viktigt då vi är en mindre organisation.

 

Privatmarknadschef sökes till Fryksdalens Sparbank

Som Privatmarknadschef för Fryksdalens Sparbank är din främsta uppgift att bibehålla den höga verksamhetsnivå som finns idag, samtidigt som du tillsammans med din personal, utvecklar verksamheten framåt på ett effektivt sätt. 

 

Nya medarbetare sökes till Kundcenter Skurups Sparbank

Skurups Sparbank är på väg in i framtiden och är mitt uppe i ett omfattande digitalisering- och förändringsarbete. Vi anpassar vår organisation, vårt arbetssätt och våra lokaler för att möta våra kunders behov.

Kundupplevelsen blir allt viktigare och leverans av service blir avgörande. Vi ska finnas där och vara tryggheten när våra kunder behöver oss. Vi tror på att kundnöjdhet börjar med professionella och nöjda medarbetare och ett tydligt ledarskap. Vägen dit går via öppet klimat, en trevlig arbetsmiljö samt inte minst arbetsglädje.