Private Banker sökes till Westra Wermlands Sparbank

Om dig 

Vi söker dig som är förtroendeingivande, har relevant ekonomisk utbildning, Swedsec-licens, ett stort intresse för spara, placera och de finansiella marknaderna. Tidigare erfarenhet inom området för förmögenhetsrådgivning är en merit.

 

Kredit- och verksamhetscontroller sökes till Skurups Sparbank

Skurups Sparbank är på väg in i framtiden och är mitt uppe i ett omfattande digitalisering- och förändringsarbete. Vi anpassar vår organisation, vårt arbetssätt och våra lokaler för att möta våra kunders behov.

Kundupplevelsen blir allt viktigare och leverans av service blir avgörande. Vi ska finnas där och vara tryggheten när våra kunder behöver oss. Vi tror på att kundnöjdhet börjar med professionella och nöjda medarbetare och ett tydligt ledarskap. Vägen dit går via öppet klimat, en trevlig arbetsmiljö samt inte minst arbetsglädje.

Tjörns Sparbank söker en ny styrelseledamot

Tjörns Sparbank söker nu dig, som precis som oss andra, har ditt hjärta på Tjörn.

  • Du har, eller har haft, en ledande befattning i ditt yrkesliv och du har en ekonomisk examen på högskolenivå.
  • Din erfarenhet och ditt kontaktnät gör att du har god kunskap om den bygd vi verkar i.
  • Att arbeta i en bransch i stor förändring ser du som en utmaning.

Vi hoppas att du har tid och lust för ett långsiktigt engagemang i en mycket expansiv organisation.

Ersättning utgår i enlighet med årsstämmans beslut.

 

Kontorschef sökes till Hälsinglands Sparbank i Järvsö

Ett av våra kontor ligger i natursköna Järvsö ca 1,5 mil från Ljusdal. Kontoret ligger inbäddat i det lilla samhället omgivet av en lantlig idyll med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. Här finns något för alla oavsett om man gillar friluftsliv, kultur eller god mat. Järvsö ger dig ett hemtrevligt intryck och detta vill vi på Hälsinglands Sparbank vara med och bidra till. På kontoret arbetar idag 9 erfarna rådgivare och en kontorschef. Då kontorschefen efter 7 år ska vidare i nya utmaningar så söker vi efter hennes efterträdare.

 

HR-chef sökes till Hälsinglands Sparbank

Dina arbetsuppgifter

Vi välkomnar dig till en roll där du ges brett utrymme att utveckla och bidra med energi och engagemang i vårt HR-arbete. Vi ser dig komma in med nytänkande för att ta vårt starka arbetsgivarvarumärke in i framtiden.

Dina arbetsuppgifter ligger både inom både strategiska och praktiska personalfrågor som syftar att attrahera och rekrytera samt att utveckla våra personalfrågor. Du upprättar med hjälp av våra uppställda mål en konkret HR-agenda.

Privatrådgivare till Järvsökontoret i Hälsinglands Sparbank

Ett av våra kontor ligger i natursköna Järvsö ca 1,5 mil från Ljusdal. Kontoret ligger inbäddat i det lilla samhället omgivet av en lantlig idyll med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. Här finns nått för alla oavsett om man gillar friluftsliv, kultur eller god mat. Järvsö ger dig ett hemtrevligt intryck och detta vill vi på Hälsinglands Sparbank vara med och bidra till. På kontoret arbetar idag 9 erfarna rådgivare och en kontorschef.

Sparbanken Eken söker en privatrådgivare med passion för affärer

Vi behöver förstärka vårt team i Ryd med en privatrådgivare med inriktning mot bolån. Vi söker en privatrådgivare som vill utveckla och fördjupa befintliga och nya relationer med våra privatkunder.