Skriv sökord

Ny utbildning för huvudmän i Sparbank

Ronny Mårtensson och Royne Persson håller i huvudmannautbildningen.

Senast uppdaterad: 28 februari, 2024

Huvudmän i en sparbank är högst beslutande men kanske de som är minst insatta i bankens verksamhet. Vi kan nu erbjuda en huvudmannautbildning som genomförs på plats hos er. Med denna utbildning vill vi höja huvudmännens kunskapsnivå.

Utbildare är Ronny Mårtensson och Royne Persson som båda har lång erfarenhet som vd på en Sparbank.
– Vi har tagit fram en utbildning på sex timmar som kan genomföras på en eller två dagar. Det är ni som bokar utbildningen som bestämmer var och när den ska genomföras, berättar Ronny.

Ronny och Royne har tagit fram utbildningen som bygger på resultatet från en kunskapsenkät bland huvudmännen i två Sparbanker. Enkäten ledde till genomförande av utbildning av de huvudmännen. Med detta som erfarenhet har innehållet i den här utbildningen formats på ett sätt som vi tycker är relevant.

– Utbildningen sker genom föreläsningar, filmer, diskussion och workshops. Utbildningen avslutas med ett digitalt slutprov och alla som går utbildningen får ett diplom undertecknat SR och oss, berättar Royne.

Utbildningen riktar sig till huvudmän men det är banken eller styrelsen som bokar in den via SR. Mer information om utbildningen och hur ni bokar hittar ni här.

Dela sidan: