Skriv sökord

Norrbärke Sparbank söker en Privatrådgivare

Lediga tjänster
Medarbetare bolånegruppen

Senast uppdaterad: 29 juni, 2023

Norrbärke Sparbank söker en Privatrådgivare. Sista dag för ansökan är den 14 augusti 2023. Välkommen med din ansökan.

Norrbärke Sparbank är en fristående sparbank, verksam sedan 1859.

Vi har ett kontor och vårt verksamhetsområde är Smedjebackens kommun. Sparbanken har en stor del företagskunder, men är till övervägande del en bank för privatpersoner. I en fristående sparbank finns inga ägare. Detta innebär att de överskott som uppkommer i verksamheten stannar i banken. Norrbärke Sparbank har idag 16 anställda och en affärsvolym på 4,7 mdr kronor.

Norrbärke Sparbank söker en Privatrådgivare
Vi söker dig som är en social och positiv lagspelare som gillar människor och att bygga relationer. Du är en person som utmanas av att hitta individuella lösningar baserade på kundens behov och drivs av att göra affärer!

Du arbetar med rådgivning kring hela kundens privatekonomi och brinner lite extra för placeringar inom spara & pension och att hjälpa våra kunder att bygga en sund och hållbar ekonomi.

Som person vill vi att du är säljinriktad, har en god samarbetsförmåga men även en stark egen drivkraft, då du till stor del själv ansvarar för planeringen av din arbetsdag. Rollen ställer också krav på noggrannhet och struktur, du behöver ha förmågan att hantera flera olika ärenden samtidigt och avsluta det du påbörjat.

Din uppgift blir att utveckla affärer med befintliga kunder samt att aktivt söka intressanta affärer med nya kunder och skapa tillit och förtroende.

Vi söker dig som har SwedSec rådgivar- och bolånelicens och tidigare erfarenhet som rådgivare inom bank & finans. Det är även meriterande om du har Liv och Sak Privat Försäkringsdistributionsrätt.

Vi är en bank som har öppet för det spontana besöket alla dagar i veckan och vi erbjuder både fysiska och digitala bokade kundmöten. Det som kännetecknar en sparbank är ett stort samhällsengagemang. Vill du göra skillnad tillsammans med oss – välkommen med din ansökan!

Tillsammans och lokalt bygger vi framtiden.

Din ansökan, med CV och personligt brev, skickas via e-post till vår privatmarknadschef malin.graaf@norrbarke-sparbank.se senast 14/8. För mer information kontakta Malin på 0240–591022. Vi kan komma att tillsätta tjänsten under ansökningstiden och välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt.

Här kan du läsa mer om Norrbärke Sparbank.

Dela sidan: