Skriv sökord

Norrbärke Sparbank söker en Företagsrådgivare

Lediga tjänster
Sparbankernas Riksförbund är mycket kritiska till EU-kommissionens förslag om ett generellt provisionsförbud för finansiell rådgivning i EU.

Senast uppdaterad: 3 juni, 2024

Vi är den lilla banken med hjärtat i bygden, genom engagemang och lokal närvaro satsar vi stora resurser på att finnas där för våra kunder. Som fristående sparbank skiljer sig målet med verksamheten åt från andra banker. Den vinst som vår verksamhet genererar stannar kvar i banken och används för att trygga och utveckla verksamheten med målet att fungera som ett nav i det lokala samhället och näringslivet.

Om tjänsten

Letar du efter en möjlighet där din drivkraft och engagemang kommer i första hand? Vi växer och utökar nu med en rådgivare till vårt företagsteam som vill vara med och utveckla vår affär på den lokala marknaden. En stor del av tjänsten består av att aktivt bidra till starka kundrelationer samt bygga nätverk och bearbeta nya kunder. Tillsammans med privatrådgivare och vår försäkringsspecialist skapar du långsiktiga affärsrelationer innebärande skräddarsydda affärsupplägg för våra företagskunder. Du utgår från vårt kontor i Smedjebacken men jobbar mot kunder inom hela vårt verksamhetsområde.
Tjänsten är på heltid och gäller tillsvidare (provanställning kan komma att tillämpas) och du rapporterar till vår chef för företagsaffären.

Kvalifikationer

Vi söker dig som antingen har erfarenhet av att jobba med företagsrådgivning inom bank eller erfarenhet av redovisning och/eller rådgivning mot rörelsedrivande bolag. Finansiell analys och kreditriskbedömning är en stor del av arbetet tillsammans med att bygga goda långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder. Vi ser det som meriterande om du har Swedsec rådgivarlicens och/eller högskoleutbildning inom relevant område.

Personliga egenskaper

Du behöver i rollen som rådgivare vara målmedveten, ansvarstagande och ha en god förståelse och engagemang för kundens situation. Din förmåga att samverka och skapa goda relationer med kunder såväl som kollegor är en viktig framgångsfaktor hos oss, likväl som att du är självgående och driven i ditt sätt att agera.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är en liten bank med dokumenterat hög kundnöjdhet, arbetsklimatet kan sammanfattas genom omtänksamhet, gemenskap, samarbete och en stolthet i att jobba på Norrbärke Sparbank.

Utifrån din egen individuella utvecklingsplan arbetar du med frihet under ansvar och har stora möjligheter att påverka din utveckling.
Din ansökan, med CV och personligt brev, skickas via e-post till vår Kredit- och företagsmarknadschef veronica.nygardh@norrbarke-sparbank.se senast 30/6. För mer information kontakta Veronica på 0240–59 10 18. Vi kan komma att tillsätta tjänsten under ansökningstiden och välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt.

Dela sidan: