Skriv sökord

Norrbärke Sparbank söker en Företags- och Kreditchef

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 30 september, 2020

Norrbärke Sparbank är en fristående sparbank, verksam sedan 1859.
Vi har ett kontor och vårt verksamhetsområde är Smedjebackens kommun. Sparbanken har en stor del företagskunder, men är till övervägande delen en bank för privatpersoner.
I en fristående sparbank finns inga ägare. Detta innebär att de överskott som uppkommer i verksamheten stannar i banken. Norrbärke Sparbank är idag 16 anställda och har en affärsvolym på 4,3 mdr kronor.

Vi söker nu en person som vill vara med och utveckla företagsaffären och kredithanteringen i Norrbärke Sparbank. I rollen som företagsmarknadschef leder och planerar du arbetet för företagsgruppen i banken.

Du har goda kunskaper inom företagsaffärens alla delar: spara & placera, finansiera, pension & försäkring samt digitala tjänster. Dessutom är det meriterande om du har SwedSeclicens.

I rollen som kreditchef ansvarar du både för bankens företags- och privatmarknad avseende kreditgivning i banken. I rollen ingår bland annat att hålla sig uppdaterad på vilka regelverk som gäller vid kreditgivning, följa upp utvecklingen av bankens kreditstock gällande exempelvis risk och lönsamhet med mera.

Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet av kreditgivning, både till privat- och företagskunder.

Som person har du följande egenskaper
• du är bra på att coacha, motivera och utveckla människor i din närhet
• du är duktig på att leda och planera arbetet för dina kollegor och dig själv
• du har hög social kompetens och har lätt att samarbeta med andra människor
• du är en god kommunikatör – både i tal och i skrift
• du är strukturerad och har stort ordningssinne

Urval kommer ske löpande av inkomna ansökningar.

Din ansökan med CV och personligt brev lämnas senast den 31/10-2020 till vår VD Emma Nyhem, via mail på emma.nyhem@norrbarke-sparbank.se
För mer information kontakta Emma på telefon 0240-591014 (dir) eller via mail

Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster