Skriv sökord

Mjöbäcks Sparbank delar ut priset Årets företagssatsning i Trivselbygden

I samhället
Mjöbäcks Sparbank, delar ut priset, Årets företagssatsning i Trivselbygden
Från vänster: Lina Spjuth som driver Bexells Skafferi, Nathalie Stegmair tillsammans med Florian som tog emot priset istället för Christine Stegmair och Rickard Westin som inte kunde vara med samt Anderz Lindquist som äger Apelkvistens Bostäder AB.

Senast uppdaterad: 24 november, 2022

Rösterna är räknade och Holsljunga Camping & Café får ta emot priset Årets företagssatsning i Trivselbygden 2022 och prissumman 10 000 kr.

Det är många nomineringar som lämnats in och det är Trivselbygdsjuryn som gått genom dem alla. Efter överläggande och en del grubblande stod till sist tre finalister klara: Apelkvistens Bostäder AB, Bexells Skafferi och Holsljunga Camping & Café. På en företagslunch har våra lokala företagare fått lyssna till var och en av finalisternas presentationer, för att sedan lägga sin röst. Det var otroligt jämt då det endast skiljde en röst!

Trivselbygdsjuryn nominering:

Till ett par som 2020 lämnar sitt hem i Stockholm till förmån för att driva camping i Trivselbygden. Med stort engagemang och entusiasm går de in för sin uppgift – att vara goda ambassadörer för Holsljunga och bygden. Nya satsningar har i år gjorts, som cykeluthyrning till gästerna, nya ”trädtält” att bo i och inte minst skapat en naturlig mötesplats både för byns folk och turister. Numera kan man fika och äta lokalproducerat här och varje söndag under sommarhalvåret beundra veteranbilar.

Stora applåder till de nominerade och även till företagare som inte nominerats. Vi brinner för Trivselbygden och tillsammans gör vi den levande.

Läs om de andra nomineringarna

Om Mjöbäcks Sparbank

1904 grundades Mjöbäcks Sparbank i vad som då benämndes den “torvtigaste av de sju torvliga häradenas bygd”.* Idag är banken en modern bank som erbjuder dagens alla tekniska hjälpmedel och finansiella tjänster för privatpersoner och företag. Mjöbäcks Sparbank är en fristående sparbank med stark lokal förankring.

* Källa: Mjöbäcks Pastorats Sparbank 1904-1914 ”En tioårsberättelse”

mjobackssparbank.se

Dela sidan: