Skriv sökord

Marknadschef sökes till Sparbanken Göinge

Lediga tjänster
rekrytering, marknadschef, bankjurist

Senast uppdaterad: 17 augusti, 2023

Sparbanken Göinge i Skåne söker en Marknadschef med nytänk, driv och kreativitet – och som dessutom vill ha kul på jobbet!

Som Marknadschef hos oss är du en viktig del i vår fortsatta utvecklingsresa. Du har det övergripande ansvaret för vår marknadsföring och följer upp och analyserar aktiviteter som har genomförts. Andra ansvarsområden inkluderar att koordinera våra marknadsaktiviteter både digitalt och fysiskt, planera och driva kampanjer och skapa marknadsföringsmaterial samt att hantera vår kommunikation internt och externt tillsammans med vår marknadskoordinator, som rapporterar till dig.

Du kommer att arbeta både operativt och strategiskt och har en god förmåga att prioritera där emellan. Du arbetar med allt från beslut av enklare produktion och underhåll av webbsidor eller vilka plattformar som vi ska synas i till att bevaka omvärldstrender och ansvara för den strategiska marknadsplanen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du är en tydlig och utåtriktad person med egen initiativförmåga, har en stark drivkraft och en stor kreativitet. Vi ser även att du är en ödmjuk och prestigelös lagspelare som vill bidra till gruppens gemensamma mål.

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst fem års erfarenhet av arbete från liknande roller där du har upprättat marknadsstrategier och även har varit en del av ledningsgruppen. Du har en universitets- eller högskoleutbildning inom marknad, kommunikation eller liknande och du är väl insatt i frågorna inom området. Du är trygg i ditt ledarskap i förändring och utveckling.

Du kommer att ha många kontakter både internt och externt, därför är det viktigt att du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med korta beslutsvägar i en trygg, nära och personlig bank. Du får tillsammans med dina kollegor stor möjlighet att påverka bankens utveckling med kunden i fokus. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.
Tjänsten är på heltid och utgår från kontoret i Vinslöv.

Din ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Mikael Bosson på telefon 044-22 35 00. Facklig representant är Marika Högstedt telefon 044-858 93.

Välkommen med din ansökan som innehåller cv och personligt brev till HR-ansvarig Viktoria Rosén via mejl viktoria.rosen@sparbankengoinge.se I ämnesraden skriver du Ansökan Marknadschef. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag den 10 september.

Om Sparbanken Göinge

Sparbanken Göinge har kontor i Farstorp, Glimåkra, Röke och Vinslöv och samtliga erbjuder fullservice inom bank och försäkring. Banken har en affärsvolym på cirka 19 miljarder kr och har cirka 60 medarbetare. Vi är en bank med väldigt hög kundnöjdhet. Våra ledord är Trygg-Nära-Personlig vilket genomsyrar hela vår verksamhet. Alla beslut fattas lokalt och nära kunderna. Vi är en trygg arbetsplats med nöjda medarbetare och stort lokalt samhällsengagemang. Via bankens ägarstiftelser ger vi varje år tillbaka en del av vår vinst till bygden där vi verkar. Vi arbetar i moderna och nyrenoverade lokaler på alla våra fyra kontor.

www.sparbankengoinge.se

Dela sidan: