Skriv sökord

Markaryds Sparbank söker Företagsrådgivare Skog och Lantbruk

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 2020-10-30

Lediga tjänster

Har du passion för skog- och lantbruksaffären och vill vara med och utveckla vårt erbjudande och stärka Markaryds Sparbanks position i kommunen?

Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och ansvarsfullt uppdrag som Skog och Lantbruksrådgivare, där du skapar och vidareutvecklar affärer, lönsamhet och kundnöjdhet. I din roll som Skog och Lantbruksrådgivare hos oss ansvarar du för att utveckla och vårda din egen kundbas med kunder inom främst skogssektorn. Du är självklart en föredömlig ambassadör för banken där du finner det naturligt att vara med och synas på den lokala marknaden och i olika branschnätverk. För att lyckas med uppdraget behöver du balansera affärsmässighet, lönsamhet och kundnöjdhet.

Vi söker dig som har en stark ambition att utveckla bankens skog- och lantbruksaffär i den kommun där vi verkar. Att du klarar av att leverera och återkoppla snabbt och i tid är ett krav för att lyckas i rollen. Du har viljan att hela tiden skapa affärsmöjligheter och ambitionen att addera mervärde hos våra kunder. Erfarenhet av rådgivning och kreditgivning från företagsaffären är meriterande.

Du är en utåtriktad och lösningsorienterad person som har ett brinnande intresse för ekonomi och kundrelationer. Du agerar utifrån bankens värderingar samt bidrar till att nå bankens och företagsgruppens uppsatta mål.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 20 november 2020
Ansökan skickas till: ola.andersson@markarydssparbank.se
Rekryterande chef: Ola Andersson 0760 50 10 56
Finansförbundet: Helen Branting 0433 754 12

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.