Skriv sökord

Magasin om Sparbanksidén från Sjuhärad

Goda exempel I samhället Sparbanksidén
Magasin om Sparbanksidén från Sparbanken Sjuhärad
Nu lanserar vi vårt eget magasin om hur vi utvecklar Sjuhärad!

Senast uppdaterad: 18 april, 2023

Som lokal Sparbank har Sparbanken Sjuhärad det unika uppdraget att ge tillbaka av sin vinst till Sjuhärad. Det vill de berätta mer om. Därför lanserar de ett magasin tillsammans med sin ägarstiftelse. För att dela med sig av några av alla idéer som utvecklar Sjuhärad. Och det gör dem till mer än en bank.

Victor Fridén, chef Marknad och Kommunikation, Sparbanken Sjuhärad: I samband med årets produktion av bankens och stiftelsens årsredovisning valde vi att tänka om kring innehållet. Årsredovisningnarna hölls mer klassiska, med fokus på den ekonomiska rapporteringen och kommentarer om marknadsläget. Allt det andra, artiklar och reportage om saker vi gjort under året och hur det hänger ihop med sparbanksidén – är istället samlat i ett 44-sidigt magasin. Tanken är att magasinet ska leva under hela året och förklara idén kring vad det innebär att vara mer än en bank, hur banken och stiftelsen samarbetar och vilken inverkan det har på vår bygd. Men lika viktigt har också varit att lyfta kundperspektivet, att man är med och bidrar genom att ha sina affärer hos oss. Extra stolta är vi att alla texter är skrivna inhouse på banken!

Alla medarbetare kommer givetvis att få varsitt ex, magasinet kommer också att distribueras till alla kontor så att kunderna kan ta del av det. Det går fint att skicka med kunden ett ex när hen varit på besök på banken!

Magasinet finns också digitalt på vår webbplats, så vill du dela med dig av det är det bara att länka till webben!

Läs Magasinet

Sparbanken Sjuhärad

Sparbanken Sjuhärad är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 160 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden.

Dela sidan: