Skriv sökord

Leksands Sparbank smygöppnar bankkontor i Djurås

I samhället
Leksands Sparbank, bankkontor i Djurås, Familjekalas i Djurås

Senast uppdaterad: 16 november, 2021

Leksands Sparbank berättade i somras att de kommer att öppna ett nytt bankkontor i Djurås, i Lindberghallen. Torsdagen den 18:e november smygöppnar de ett tillfälligt kontor i väntan på att det nya permanenta kontoret blir klart.

Det tillfälliga bankkontoret i Djurås kommer till en början att ha öppet på torsdagar fram till jul mellan klockan 10 och 18. Under öppettiderna kan privatpersoner och företagare boka en tid för att få hjälp med sina bankärenden eller att bli kund i banken.

– Det är många i Gagnefs kommun som vill bli kund hos oss, både privatpersoner och företagare. Nu öppnar vi bankkontor i Djurås på torsdagarna lite i förväg för att fysiskt kunna träffa både nya och gamla kunder, säger Leksands Sparbanks vd Björn Rinstad.

Bankkontor i Djurås öppnar 2022

På torsdagarna kommer det tillfälliga kontoret att vara bemannat med privatrådgivare samt olika specialkompetenser inom banken, till exempel sparaspecialister, försäkringsspecialister, familjejurist och företagsrådgivare. Det nya permanenta kontoret öppnar under våren 2022.

Läs mer på Leksands Sparbanks hemsida.

Om Leksands Sparbank

Oss äger ingen. Leksands Sparbank är en fristående bank utan aktieägare. Vårt mål är att människor och företag i bygden ska må bra och utvecklas. Vår vinst återinvesteras för att bygden ska blomstra. Vi är nämligen ingen vanlig bank.

www.leksandssparbank.se

Dela sidan: