Skriv sökord

Lekebergs Sparbank, Norrbärke Sparbank samt Sparbanken Västra Mälardalen söker fyra medarbetare med fokus på AML

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 11 januari, 2021

Lekebergs Sparbank, Norrbärke Sparbank samt Sparbanken Västra Mälardalen inleder samarbete i ett gemensamägt bolag. Vi söker nu fyra medarbetare med fokus på AML.

Vi förstärker organisationen inom AML-området. Vi söker dig som vill vara med och driva arbetet inom detta viktiga område framåt. I det Sparbanksägda bolaget arbetar du i en verksamhet med korta beslutsvägar, och du får stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar. Och visar du framfötterna får du möjlighet att växa – både som medarbetare och människa.

Om jobbet

Tjänsterna innebär i huvudsak att arbeta med uppgifter inom regelverken penningtvätt och terroristfinansiering. Dina främsta arbetsuppgifter är att jobba aktivt med att säkerställa bankens kundkännedom och se till att den är uppdaterad och håller hög kvalité. En stor del av arbetet ägnas åt utredningar, analyser, kundkännedomsuppföljning och rekommendationer till övriga organisationen.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde efter överenskommelse. Placeringsort Västra Mälardalen.

Vem är du?
Du har redan kunskaper om AML-regelverk, samt besitter en analytisk förmåga. Du har god IT-vana då mycket av arbetet går ut på att analysera data utifrån kundernas beteenden samt göra strukturerade kunduppföljningar. Vi tror också att du är en serviceinriktad person med god social förmåga samt stark integritet. Eget initiativtagande är en drivkraft hos dig och du har en vilja att lära dig nya saker.

Om bolaget
Sparbankerna har genom åren samarbetat på många framgångsrika sätt. Nu fördjupas samarbetet mellan Lekebergs Sparbank, Norrbärke Sparbank och Sparbanken Västra Mälardalen genom ett gemensamägt bolag, som inledningsvis ska fokusera på AML-arbete. Samordning sker med syfte att reducera sårbarhet, minska personberoende, öka kompetens och kvalitet, samt gemensamt uppnå effektiviseringsvinster. Ytterligare samordningsområden inom icke kundrelaterad verksamhet inom Sparbankerna kan på sikt adderas till bolaget.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan och CV, gärna så snart som möjligt då vi gör löpande urval, och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, som är den 25 januari 2021. Ansök via e-post till rekrytering@sparbankenvm.se

Vill du veta mer?
Frågor om tjänsten besvaras av Johan Grunditz, bolagets VD, tel 0221-344 56, e-post johan.grunditz@sparbankenvm.se
Facklig företrädare för Finansförbundet är Susanne Sirby, tel 0589-875 07,
e-post susanne.sirby@sparbankenvm.se

Dela sidan: