Skriv sökord

Ledig tjänst: Private Banking på Sparbanken Sjuhärad

Lediga tjänster
Ledig tjänst Private Banking, rekrytering biträdande kontorschef, Företagsrådgivare sökes till, Sparbanken Sjuhärad

Senast uppdaterad: 24 februari, 2023

Vår affär växer och vi behöver därför bli fler. Vi söker därför dig som vill förstärka vårt team och bli en del av vår fortsatta framgångsresa genom att bli vår nya Private Banking-rådgivare.

I vårt team arbetar vi för att vara den ledande aktören i Sjuhärad. Våra medarbetare är avgörande för att vi ska lyckas med vårt mål att vara det självklara valet för våra kunder. Idag är vi 14 medarbetare på Private Banking som arbetar som rådgivare, försäkringsspecialister samt med diskretionär portföljförvaltning och vi drivs alla av att skapa ett mervärde för våra kunder.

I rollen som Private Banking-rådgivare arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med kunden för att kunna erbjuda affärslösningar anpassade efter varje kunds behov och förväntningar. Du arbetar proaktivt för att skapa nya affärsmöjligheter samt förvaltar och utvecklar en befintlig kundstock av kapitalstarka privat- och företagskunder. Du arbetar för att stärka vårt varumärke i Sjuhärads näringsliv genom befintliga nätverk och genom att skapa nya kontakter.

Kunderna, såväl verksamma entreprenörer samt privatpersoner, är aktiva och förväntar sig en hög service- och kunskapsnivå samt kontinuerlig proaktivitet. Du planerar och genomför det lilla extra på individnivå på ett professionellt tillvägagångssätt. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du är en lagspelare då vi arbetar i och driver kundteam tillsammans med våra kollegor i privat- och företagsaffären samt olika specialister.

Vem är du?

Du är bra på att bygga relationer med människor och skapar förtroende i möten. Vi ser att du strävar efter att förstå kundens behov och anpassar affärslösningar med en hög servicegrad. Samtidigt som du är resultatinriktad och arbetar metodiskt med ett helhetsperspektiv kring kunden. Som person tycker du om utmaningar och kan omvandla nya möjligheter till verklighet. Samtidigt är du lagspelare som uppskattar att arbeta i team.

Du har erfarenhet av liknande roller och följer den finansiella marknaden samt har ett stort intresse för ekonomi och företagande. Vidare kommunicerar du även obehindrat i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Utbildning och erfarenhet

Akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig kompetens

Tjänstens formella krav är Swedsec Specialistlicens, Bolånelicens och Försäkringsdistributionsrätt Privat Liv men vi ser gärna att du söker även om du saknar någon av dessa licenser.

Låter tjänsten intressant?

Skriv en motivering till varför just du passar bra som Private Banking-rådgivare på Sparbanken Sjuhärad. För frågor kring tjänsten, kontakta Simon Sveindal Biträdande chef Private Banking, 033-16 67 76 alt 0725-286725.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Borås. Personprofilstester kan förekomma i processen. Senast 19 mars vill vi ha din ansökan men då urvalet sker löpande välkomnar vi din ansökan redan idag.

Om Sparbanken Sjuhärad

Sparbanken Sjuhärad AB (publ) är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 160 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden. Banken är majoritetsägd av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad och har även Swedbank AB (publ) och Vinstandelsstiftelsen Sporren som delägare. Stiftelsens främsta uppgift är att vara en långsiktig och stabil ägare till Sparbanken Sjuhärad och att stärka bankens konkurrenskraft. Stiftelsen delar årligen ut bidrag inom kategorierna forskning/utbildning, näringsliv, kultur och idrott.

Dela sidan: