Skriv sökord

Laholms Sparbank söker Privatrådgivare

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 12 oktober, 2020

Laholms Sparbank är en fristående Sparbank som har god tillväxt, stark ekonomisk ställning och är marknadsledande på 4 kontor inom sitt verksamhetsområde. Affärsvolymen är ca 16 miljarder kronor och banken har ett 45-tal medarbetare.
Våra värderingar är viktiga för oss och för våra kunder – Vi står för omtanke, kvalité och relationer.

Kanske är just du nyfiken på att arbeta i en fristående Sparbank med stark lokal förankring eller så vill du ha en ny utmaning tillsammans med duktiga kollegor och nöjda kunder?

Tack vare att många nya kunder söker sig till oss har vi nu behov av ytterligare Privatrådgivare. Du kommer att arbeta med alla delar av kundens ekonomi – Spara, Låna, Pension och Försäkra. Du ansvarar för att ta hand om, följa upp och bearbeta de kunder som du är kundansvarig för, samt att hjälpa nya kunder som kommer till banken.

För rollen behöver du Swedsec Rådgivarlicens, Bolånelicens och Försäkringsförmedlingsrätt samt att du har erfarenhet av placeringsrådgivning och kreditgivning i bank.

Du är ansvarskännande, noggrann, social och resultatinriktad, och har drivkraften att uppnå både egna och bankens mål. Det är viktigt att du har lätt för att utveckla goda kundrelationer. Du tycker om att arbeta i grupp men har också en stor egen motivation och stort engagemang. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Samt att dina personliga egenskaper är viktiga.

Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information är du välkommen att kontakta: Privatmarknadschef Carola Svensk tel. 0430-491 07

Finansförbundet representeras av Catarina Andersson tel. 0430-491 27

Välkommen med din ansökan senast 30 oktober till HR-ansvarig: ann-christin.jonsson@laholmssparbank.se

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.