Carola Svensk privatmarknadschef, Lars-Göran Persson vd och Christel Alm marknadsansvarig vid platsen där det nya bankkontoret ska byggas.

Laholms Sparbank går mot strömmen och öppnar nytt bankkontor

"I digitaliseringens tidevarv väljer många företag att ta bort det fysiska mötet. Vi är nog lite korkade för vi tänker göra tvärtom och gå mot strömmen."

Idag erbjuder banken personlig service vid kontoren i Knäred, Laholm och Våxtorp, samtliga inom Laholms Kommun, kombinerat med alla moderna digitala tjänster. De senaste åren har invånarantalet vuxit kraftigt i de sydvästra delarna av Laholms kommun, samtidigt som det saknas ett bankkontor i området. Vi ser framför oss att tillväxten i området kommer fortsätta.

När banken har tillfrågat sina privat- och företagskunder svarar 9 av 10 att de föredrar att få rådgivning via ett personligt möte. De tycker också det är viktigt att kunna nå sin personliga bankkontakt via telefon. Kring årsskiftet 2018/2019 öppnar Laholms Sparbank ett rådgivningskontor i Skummeslöv.

– Vi har lyssnat på våra kunders önskemål, samtidigt som vi vill bidra till en fortsatt stark utveckling inom Laholms kommun. Därför väljer vi att etablera ett nytt rådgivningskontor i anslutning till Strandängshälsans nya praktik i Allarp kring årsskiftet 2018/2019.
Nu är det upp till er som bor och verkar i området att visa om vi är korkade - eller inte, säger Lars-Göran Persson, vd i Laholms Sparbank.

 

För eventuella frågor, kontakta vd Lars-Göran Persson, 070-600 77 07
lars-goran.persson@laholmssparbank.se

 

Om Laholms Sparbank

Laholms Sparbank verkar inom Laholms kommun vid den vackra Laholmsbukten. Med en affärsvolym på 13 miljarder och 45 anställda vid tre kontor har vi en framstående position på marknaden. Inom kort öppnar vi ytterligare ett kontor. Kontinental närhet och en central placering i förhållande till hav, skog och speciella naturområden skapar dessutom utmärkta möjligheter för en hög livskvalitet.

laholmssparbank.se

Senast uppdaterad: 
2018-05-07