Skriv sökord

Kundtjänstrådgivare sökes till Södra Hestra Sparbank

Lediga tjänster
Kundtjänstrådgivare, Företagsrådgivare, sökes till Södra Hestra Sparbank

Senast uppdaterad: 12 september, 2022

Tycker du att det är kul med människor och service? Bra! Då tror vi att du kommer gilla att jobba hos oss på Södra Hestra Sparbank. Nu söker vi dig som vill jobba som Kundtjänstrådgivare.

Om jobbet

Som kundtjänstrådgivare hjälper du våra kunder med sina vardagliga banktjänster såsom kassaärenden samt anslutning till och guidning i våra digitala kanaler. Du är vårt ansikte utåt och därmed en viktig del i kundens upplevelse av banken. Tillsammans med dina kollegor har du fokus på positivt kundbemötande med hög kvalité.

Vi söker dig som vill bli del av vårt härliga gäng. Tjänsten är en tillsvidareanställning, 80–100%, i vår kundtjänst i Hyltebruk.

Om dig

Vi söker dig som älskar ge service och göra kunder nöjda. För att trivas hos oss ska du tycka om att jobba i team och vara noggrann. Du har en egen drivkraft, god struktur och planeringsförmåga. Det är meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller annan erfarenhet som är likvärdig.

Ansökan och frågor

Om du vill veta mer vad tjänsten innebär kontakta privatmarknadschef Anja Oscarsson 0345-19614 eller kontaktombud för Finansförbundet Josefin Backsten 0345-19610.
Vi ser fram emot din ansökan senast den 2022-10-09
Ansökan skickas till anja.oscarsson@sodrahestrasparbank.se

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Om Södra Hestra Sparbank

Södra Hestra Sparbank är en fristående sparbank med 30 anställda och en affärsvolym på cirka 14 miljarder kronor. Södra Hestra Sparbank har sedan lång tid en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden inom verksamhetsområdet i Hylte och Gislaveds kommuner. Huvudkontoret ligger i Hyltebruk och vi har ytterligare ett kontor i Burseryd.

Genom ett nära samarbete med Swedbank och andra Sparbanker erbjuder vi storbankens lösningar i kombination med den lokala bankens närhet, beslutskraft och flexibilitet. Alla våra beslut fattas här hemma och alla vinster stannar i vårt verksamhetsområde. Därför kan vi också erbjuda mer personlig service, samt bidra till det lokala samhällslivet i form av stöd till idrott, kultur med mera.
sodrahestrasparbank.se

Dela sidan: