Skriv sökord

Kundtjänstmedarbetare sökes till Mjöbäcks Sparbank

Lediga tjänster
Kundtjänstmedarbetare till Mjöbäcks Sparbank

Senast uppdaterad: 24 november, 2022

Kundtjänstmedarbetare till Mjöbäcks Sparbank. Vi växer och behöver dig. I kundtjänst får du ett meningsfullt jobb där du kontinuerligt utvecklas och får lära dig nya saker, här får du alla viktiga grunder för att sedan (om du vill) ta dig an andra roller i banken.

Om arbetsplatsen
Här på banken i Överlida är vi redan 12 medarbetare, med dig blir vi 13. Vi är rådgivare, specialister, support, samordnare, kommunikatörer och allt där emellan. Vi är en av Sveriges minsta sparbanker vilket gör att man aldrig riktigt vet vad dagen har att bjuda på – det är tjusningen med att jobba hos oss.

Som fristående sparbank har vi inte några aktieägare utan vår vinst stannar i vårt verksamhetsområde Trivselbygden. Vi är nära våra kunder och tillsammans med dem gör vi Trivselbygden till en bättre plats att leva och bo i. Föreningslivet ligger oss varmt om hjärtat och vi brinner för lokala projekt. Vi har bland annat möjliggjort nybyggnation i Älekulla samt bidragit till discgolfparken i Mårdaklev och en ny klubbstuga till Ätrabygdens ridklubb.

Om tjänsten som Kundtjänstmedarbetare i Mjöbäcks Sparbank
I kundtjänst ingår du i ett team på tre personer som hjälper kunder över disk, per telefon och digitalt. Arbetsuppgifterna är varierande där du till största del får hjälpa kunder med digitala tjänster men även traditionella banktjänster som konto och kort.

Du erbjuds ett omväxlande jobb med självständigt arbete och korta beslutsvägar. I kundtjänst lär du dig bank från grunden och får viktiga kunskaper för att i framtiden vidareutbilda dig i banken.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.
Om dig Du är en person som gillar att möta människor i alla åldrar, ”hugger i” där det behövs och tar egna initiativ – samtidigt behöver du vara ödmjuk och ta hjälp av dina kollegor. Det är viktigt att du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Vi säger inte bara att kunden är viktigast utan vi visar det genom handling, det vill vi att du också gör. Du bor helst i Trivselbygden och ser din framtid här (alternativt att du tänker flytta hit). Gymnasial- eller högskoleutbildning inom ekonomi är meriterande men inget krav. Då vi är ett gott gäng som jobbar nära varandra lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ser vi att du passar hos oss kan vi lära dig resten.

Vill du veta mer?
Har du frågor så svarar vi gärna på dem. Hör av dig till Camilla Persson, administrativt ansvarig tel. 0325-327 10.

Välkommen med din ansökan Vi arbetar med löpande urval. Skicka därför in din ansökan snarast, dock senast fredagen den 9 december. Du skickar din ansökan till camilla.persson@mjobackssparbank.se

Jobba på Mjöbäcks Sparbank | Mjöbäcks Sparbank (mjobackssparbank.se)

Dela sidan: