Skriv sökord

Kundstöd med Cash Management ansvar sökes till Laholms Sparbank

Lediga tjänster
Laholms Sparbank är en fristående Sparbank med god tillväxt, stark ekonomisk ställning och en marknadsledande position inom vårt verksamhetsområde. Affärsvolymen uppgår till 15 miljarder kronor och banken har ett 45-tal medarbetare. Verksamheten bedrivs från våra 4 kontor i Laholms kommun. Lokalt är vi det naturliga valet inom företagsaffären tack vare kompetens, engagemang och snabba beslut. Vi vill nu förstärka vår kapacitet ytterligare. Våra värderingar är viktiga för oss och för våra kunder – Vi står för omtanke, kvalité och relationer.

Vi söker ett Kundstöd med CM ansvar. Utöver att säkerställa att våra återkommande administrativa uppgifter hanteras på avdelningen kommer du ha ett stort kundfokus med egna mål. Du ansvar för de spontana kundbesöken på avdelningen, propåer från kunder utan egen rådgivare samt bankens föreningskunder.

Du deltar aktivt i kundteam med rådgivarna med din kunskap. Som CM-ansvarig kommer du få en spännande roll att driva utvecklingen av CM-affären inom banken, genom bl.a. aktiv kundbearbetning och kunskaps-breddning hos kollegorna. 

Du bör ha erfarenhet av en liknande roll tidigare och känna ett genuint intresse för företag. Din förmåga till ödmjukt lagspel, proaktivitet, drivkraft, ansvarskänsla, struktur, analys samt affärsmannaskap ger dig goda möjligheter för att lyckas i rollen. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och dina personliga egenskaper är mycket viktiga.

Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information är du varmt välkommen att kontakta: Henrik Gunnskog, Företagsmarknadschef tel 072-215 92 71, Johan Gillrup, Finansförbundet tel 0430-491 33

Välkommen med din ansökan senast 28 februari till HR-ansvarig:
ann-christin.jonsson@laholmssparbank.se