Skriv sökord

Kundrådgivare sökes till Sparbanken Skaraborg

Lediga tjänster
Kundrådgivare Ledig tjänst: Riskcontroller till Sparbanken Lidköping och Sparbanken Skaraborg

Senast uppdaterad: 18 augusti, 2023

Sparbanken Skaraborg söker en kundrådgivare till vår mötesplats i Skara/Götene. Med kundens behov i fokus har du som kundrådgivare som främsta uppgift att möta våra kunder i rådgivning avseende hela privataffären.

Om oss

Sparbanken Skaraborg är en affärsnära Sparbank med uppgift att vara en trygg och långsiktig partner för våra kunder inom privat och företagsmarknaden. Vi finns här, i hjärtat av Skaraborg med mötesplatser i Skara, Vara, Götene och Nossebro. Våra beslut fattas lokalt, vårt huvudkontor finns i Skara och vi ägs av Sparbanksstiftelsen Skaraborg, som innebär att vi alla tillsammans har ett stort samhällsengagemang. Vi är proaktiva och tillgängliga med 120 medarbetare och specialister som har en bred kompetens och förståelse för det som gör skillnad.

Vårt löfte är att ständigt utvecklas, tänka nytt och se till att medarbetare och kunder växer. Här möts du av ett utvecklande ledarskap som ser dig som vår viktigaste resurs. Välkommen att växa med oss!

Vi söker

Nu söker vi en kundrådgivare till vår mötesplats i Skara/Götene. Med kundens behov i fokus har du som kundrådgivare som främsta uppgift att möta våra kunder i rådgivning avseende hela privataffären.

Det innebär bland annat att du med hög servicegrad, i syfte att ge kunden en god upplevelse av banken, kommer att arbeta med spontana och bokade kundmöten inom låna, spara, betala och försäkraområdet. På ett självständigt sätt hanterar du kundens totala behov inom privataffären med möjlighet till att slussa till annan/högre kompetens när behov av det uppstår. Du är aktiv på vår lokala marknad och deltar t. ex vid husvisningar och lokala event.

Du agerar utifrån bankens värderingar samt bidrar till att nå bankens uppsatta mål.

Vi söker dig som har/är:

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/finans
  • Swedsec-licenser inom bolån och rådgivning samt certifiering inom försäkringsdistribution, erfarenhet inom bolånerådgivning är meriterande
  • Kunnig inom och har stort fokus på digitalisering
  • Driven med stort engagemang och hög social kompetens
  • Affärsmässig och motiveras av att skapa goda relationer och kundmöten
  • Ett positivt förhållningssätt, är flexibel och ansvarstagande

Förutom de grundläggande kompetenskraven lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa bidrar till vår grupp och organisation.

Välkommen med din ansökan senast den 8 september 2023.
Du ansöker via vår hemsida www.sparbankenskaraborg.se

Frågor

Du är varmt välkommen med dina frågor till vår bitr. Privatchef Annelie Kroon-Andersson, 0511-281 09, annelie.kroon.andersson@sparbankenskaraborg.se

Titta gärna in på vår hemsida och Instagram-konto om du vill se mer av oss och vår vardag!

Dela sidan: