Skriv sökord

Kundrådgivare med placeringsinriktning sökes till Sparbanken Skaraborg

Lediga tjänster
Kundrådgivare Ledig tjänst: Riskcontroller till Sparbanken Lidköping och Sparbanken Skaraborg

Senast uppdaterad: 15 november, 2023

En vanlig dag på kontoren hos oss är sällan den andra lik, du med dina kollegor omkring dig jobbar mot samma mål men kanske på helt olika sätt och i olika roller. Vi tror på engagerade, motiverade och kompetenta medarbetare som tillsammans arbetar för att våra kunder och kollegor ska växa. Oavsett om du jobbar ut mot kund eller in mot organisationen är du och dina insatser avgörande för vår bank.

Om Sparbanken Skaraborg

Sparbanken Skaraborg är en affärsnära sparbank med uppgift att vara en trygg och långsiktig partner för våra kunder inom privat och företagsmarknaden. Vi finns här, i hjärtat av Skaraborg med mötesplatser i Skara, Vara, Götene och Nossebro. Våra beslut fattas lokalt, vårt huvudkontor finns i Skara och vi ägs av Sparbanksstiftelsen Skaraborg, som innebär att vi alla tillsammans har ett stort samhällsengagemang. Vi är proaktiva och tillgängliga med 120 medarbetare och specialister som har en bred kompetens och förståelse för det som gör skillnad.
Vårt löfte är att ständigt utvecklas, tänka nytt och se till att medarbetare och kunder växer. Här möts du av ett utvecklande ledarskap som ser dig som vår viktigaste resurs. Välkommen att växa med oss!

Vi söker

Placeringsaffären växer och för att möta både efterfrågan av rådgivning hos kunder och vår egen proaktivitet söker vi nu dig som vill vara med på vår tillväxtresa. Som ny kollega hos oss kommer du att hjälpa våra placeringsbenägna kunder. Du kommer att ta det yttersta ansvaret för en specifik kundgrupp och med stort engagemang möta varje kund unikt. Du kommer att proaktivt och aktivt arbeta med befintliga samt nya kunder och lämna placeringsrådgivning gällande privat- och bolagskunder, samtidigt som du förväntas identifiera kundens behov och samarbeta med andra specialister. I tjänsten ingår arbete vid våra mötesplatser samt ute hos kund.

För oss är hög tillgänglighet och servicenivå viktigt, det är viktigt att trivas tillsammans med kollegor och vi jobbar tight i team kring våra kunder samt utbyter kontinuerligt erfarenheter.

Vi söker dig som har/är

  • Kandidat eller magisterexamen eller motsvarande inom ekonomi/finans
  • Erfarenhet från finansiell aktör i placeringsaffären
  • Mycket god kunskap och erfarenhet inom finansiell rådgivning
  • Swedsec-licenser inom bolån och rådgivning
  • Driven med stort engagemang och hög social kompetens
  • Analytisk och affärsinriktad
  • Du är resultatinriktad, strukturerad och van vid att arbeta mot konkreta mål

Välkommen med din ansökan senast den 5 december 2023.
Du ansöker via vår hemsida www.sparbankenskaraborg.se

Frågor

Du är varmt välkommen med dina frågor till vår Privatchef/PB-chef Sara Andersson, 0511-281 03, sara.andersson@sparbankenskaraborg.se

Titta gärna in på vår hemsida och Instagram-konto om du vill se mer av oss och vår vardag!

Dela sidan: