Skriv sökord

Kundrådgivare med inriktning mot både privat- och företagskunder sökes till Alingsås Sparbank

Lediga tjänster
Ledig tjänst, lediga jobb, sök jobb, lediga tjänster

Sparbanken Alingsås söker en kundrådgivare med inriktning mot både privat- och företagskunder till Sollebrunnskontoret. I yrkesrollen ingår även ansvar för kontoret och marknaden i Sollebrunn som är en del av Bjärkebygden och består av orterna Sollebrunn, Gräfsnäs, Gendalen, Magra, St Mellby och Långared med omnejd. Bjärke är idag en livaktig del av Alingsås kommun, med utbyggd service, väl fungerande skolor och ett aktivt näringsliv.

Ansökan via denna länk https://sparbankenalingsas.varbi.com/what:job/jobID:433970/?lang=se senast 2021-10-29.

Senast uppdaterad: 1 oktober, 2021

Huvudansvar

Kundrådgivare med inriktning mot både privat- och företagskunder, ansvarar för att på ett enkelt, öppet och engagerat sätt möta kundernas alla behov av service samt produkter och tjänster samt verka proaktivt för att kunderna har en sund ekonomi.

Som ansvarig för kontoret kommer du att vara navet och en sammanhållande kraft för Sollebrunns föreningsliv företag- och privatkunder. På kontoret är närvaro och tillgänglighet viktigt och du gillar att ha ett tätt samarbete med föreningslivet och företagare. Du gillar landsbygden och brinner för att göra den ännu mer attraktiv!

Sollebrunn är en spännande marknad med potential att växa genom kvalificerad rådgivning mot privatpersoner, entreprenörer och företagsledare. Du ska gilla att driva ett litet kontor och att vara ansiktet utåt. Du ska vara kreativ och komma med nya idéer, vara prestigelös och att hugga i där det behövs. Du ser nyttan av att göra saker tillsammans och att samtliga medarbetare på kontoret är delaktiga i det gemensamma arbetet.

Du ska ha erfarenhet av primärt privataffären, men gärna även av företagsaffären. Det är en förutsättning för tjänsten att du innehar Swedsec Rådgivarlicens och Bolånelicens samt godkänt certifikat i Försäkringsdistributionsrätt FFL.

Vi söker första hand dig som bor i, eller har anknytning till, våra fyra verksamhetskommuner; Alingsås, Lerum, Vårgårda och Herrljunga. Sollebrunnskontoret är en del av Alingsåskontoret och du precis som dina kollegor kommer rapportera till Anders Rylander, kontorschef Alingsås.

Dina arbetsuppgifter

 • Du ger service och finansiell rådgivning, främst till privatkunder, men även till företagskunder med basbehov.
 • Hanterar främst privatärenden, men även en del företagsärenden, genomför affärsavslut. Du har kompetens inom spara, försäkra, kreditkompetens främst inom privat, men även inom företag.
 • Hög kompetens att kunna läsa av kundens totala behov, slussa när högre kompetens behövs.
 • Bidrar aktivt till att kunderna når en optimal digitaliseringsgrad
 • Har både kundnöjdhets- och lönsamhetsperspektivet som utgångspunkt för alla
 • Har hög servicenivå som utgångspunkt i alla kundmöten
 • Håller sig uppdaterad om den digitala utvecklingen och kan på ett pedagogiskt sätt beskriva hur de digitala tjänsterna används.
 • Du ansvarar för att genomföra, följa upp och förverkliga kontorets affärsplan
 • Du ansvarar för den fysiska arbetsplatsen och alla praktiska delar runt detta
 • Du ansvarar för att leda och fördela det dagliga arbetet på kontoret
 • Du ansvarar för att banken är representerad i olika sammanhang i lokalsamhället.

Om dig

 • Genererar innovativa idéer och lösningar utifrån kundens behov och överträffar kundens förväntningar
 • Förändrar snabbt ditt beteende för att anpassa dig till nya omständigheter
 • Du tar initiativ till kundkontakter och kan driva och leda dig själv
 • Vill förverkliga sparbanksidén
 • Bemöter medarbetare och kunder i enlighet med bankens värderingar – enkel, öppen och engagerad.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kontorschef Anders Rylander på telefon 0322-78768. Facklig kontaktperson för Finansförbundet är Frida Ekdahl telefon 0322-78654.

Ansökan via denna länk https://sparbankenalingsas.varbi.com/what:job/jobID:433970/?lang=se senast 2021-10-29. Skicka in din ansökan omgående, intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Sparbanken Alingsås är en lokal bank med kontor i Alingsås, Lerum, Vårgårda, Herrljunga och Sollebrunn. Vår sparbanksidé är hjärtat i allt vi gör och den är lika aktuell idag som när banken grundades 1833. Sparbanksidén handlar om vår lokala förankring och vår vilja att hjälpa människor och företag till en sund och hållbar ekonomi. Den handlar också om att en del av vår vinst ska gå tillbaka till samhället. Vi har ca 125 anställda på våra fem kontor och alla medarbetare skapar och vårdar långsiktiga relationer med våra kunder. Läs mer på sparbankenalingsas.se.

Dela sidan: